Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“HER CİHAZ HER HASTAYA TAKILMAZ”

“HER CİHAZ HER HASTAYA TAKILMAZ”
Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile alanında en güvenilir merkez olmayı hedefleyen Altuğ İşitme Cihazı Merkezi, kendi alanında lider ve kalite bakımından üstün işitme cihazlarını bünyesinde barındırarak, sadece işitme cihazı ile ilgili satış, uygulama merkezi olarak hizmet vermeye devam ediyor.

İşitme sağlığı ile ilgili teknolojik gelişmeleri takip edebileceğiniz, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile alanında en güvenilir merkez olmayı hedefleyen Altuğ İşitme Cihazı Merkezi sahibi Aykut Altuğ, işitme cihazı alırken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Doğru uygulama ve doğru cihaz seçimine dikkat çeken Odyolog Aykut Altuğ,“İşitme testinin önemi hastanın kulağında kaç desibel işitme kaybı olduğunu öğrenmek için yapılan bir testtir. 6 ay sonra tekrar yapıldığında işitme kaybının ilerlemesini görmemize yardımcı olur.” dedi ve ekledi;

İşitme kaybında tedaviye geç kalındığında hastalığın ilerlediğini ve kalıcı kayıplara neden olacağını vurgulayan Altuğ; “Bir bireyin kulağında işitme yetisinin azalması veya kaybolması durumunda bir dizi muayene ve tetkikler yapılır. Herhangi bir hastanede veya işitme merkezinde Odyolojik test yaptırdıktan sonra çıkan işitme kaybına göre cihaz önerisi yapılır. İşitme sorunu yaşayan hastalarımıza tavsiyemiz kulağında işitme kaybı olduğunu düşündüğünde fazla vakit harcamadan en yakın hastane veya işitme merkezine gidip Odyolojik testi yaptırmasıdır. İşitme cihazı alırken dikkat edilmesi konu hastanın işitme kaybıdır. Cihazlar standart değildir. Kişinin işitme kaybına, kulak yapısına göre değişir. Yani her cihaz her hastaya takılmaz. Cihazın doğru uygulanmasıyla beraber hastaların aldığı verimde çok fazla artıyor.”diye konuştu.

Etiketler: bolu haberler