Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Rasim Özdemir'den yüreklere dokunan ziyaret

Rasim Özdemir'den yüreklere dokunan ziyaret
Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir göreve geldiği günden bu yana Bolu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Leyla Beykoz ile birlikte her Perşembe engelli ve hasta vatandaşları ziyaret ediyor.


Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir göreve geldiği günden bu yana engelli ve hasta vatadaşların hep yanında olup dertlerini ve sıkıntılarını dinliyor. Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir Bolu halkına hizmet etmenin gururu ve sorumluluğu içerisindeyiz. Bolu Belediyesi olarak halkla ilişkiler Müdürümüz Leyla Beykoz ve ekibimiz ile birlikte her Perşembe günü sağlık sorunları olan, engelli olan ve ihtiyaç sahibi olan aileleri ziyaret ediyoruz. Hastalarımızla birlikte muhabbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinliyoruz diyerek " Bizim derdimiz tasamız bu. Bolu Belediyesi olarak da her Perşembe hasta ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızı ziyaret etmeye devam edeceğiz.  Ziyaret esnasında karşılaştığımız vatandaşlarımız ile de hasbihal ediyoruz. Onlarında sorunlarını dinliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bolu Belediyesi İhtiyaç Sahiplerinin ve Hastaların Her Zaman Yanındadır

Rasim Özdemir Bolu Belediyesi  ihtiyaç sahiplerinin ve hastaların her zaman yanında olduğunu belirterek "“Biz Bolu Belediyesi olarak da hastalarımıza ve ihtiyaç sahibi ailelerimize hasta yıkama hizmeti ve kuru gıda yardımı gibi birçok hizmet veriyoruz. Hizmetlerimizden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız 444 26 58’i arayarak isteklerini bildirip yararlanabilirler. Biz Bolu Belediyesi olarak her zaman halkımızın yanındayız” dedi.