Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

308 EKİP 1019 PERSONEL KATILDI

308 EKİP 1019 PERSONEL KATILDI
Koronavirüsle Mücadele Kapsamında alınan kurallara ve alınması gereken önlemlere ilişkin İçişleri Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda ülke genelinde olduğu gibi “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganı ile ilimizde de denetimler yapıldı.


Vali Ahmet Ümit’in koronavirüs tedbirleri denetimlerinde İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Mustafa Güder, İl Tarım ve Orman Müdürü İzzet Murat, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol ve denetim ekipleri hazır bulundu.

Vali Ahmet Ümit’in başkanlığında il protokolünün katılımıyla yapılan denetimlerde esnaf ve vatandaşlara temizlik, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulması yönünde uyarılarda bulunuldu. Bolu Valiliği koordinesinde ve Bolu Valisi Ahmet Ümit öncülüğünde yapılan denetimlere 308 ekip 1019 personel katıldı.

VALİ ÜMİT, DENETLEMELERE BİZZAT KATILDI

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun talimatları doğrultusunda ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de yapılan koronavirüs tedbirleri denetimi kapsamında Bolu Valisi Ahmet Ümit denetlemelere bizzat katıldı.

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Tarihi Yukarı Çarşı esnafını, bazı taksi duraklarını, lokantaları, berberleri ve diğer işyerlerini ziyaret etti. Semt Pazarında, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikalarda incelemelerde bulundu.

Denetimlerde esnaf ve vatandaşlarımıza Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileten Vali Ümit, Cumhurbaşkanlığınca gönderilen maskeleri de hediye etti.

Etiketler: bolu haberler