Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“MİLLET BAHÇESİ BOLU'MUZA HAYIRLI OLSUN”

“MİLLET BAHÇESİ BOLU'MUZA HAYIRLI OLSUN”
AK Parti Bolu İL Başkanı Nurettin Doğanay, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Bolu’ya yapılması planlanan “Millet Bahçesi” projesinin ihale tarihini duyurulmasın ardından sosyal medya hesabından “Bolu Halkına verdiğimiz "Millet Bahçesi" sözümüzü siyasi malzeme ve polemik konusu yapanlara dedik ki; "Söz Veriyoruz, Millet Bahçesi Bolu'ya yapılacaktır" paylaşımında bulundu.

Haber: Aslı Akış

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın, Alpağut Mahallesi’nde bulunan Uluslararası Köroğlu Parkı alanına “Millet Bahçesi” yapılması konusunda 12.09.2019 tarihinde Köroğlu TV’ye açıklamalarda bulunan AK Parti Bolu İL Başkanı Nurettin Doğanay, “İl Başkanı olarak söz veriyorum, Millet Bahçesi Bolu'ya yapılacaktır” sözünü hatırlatarak başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin ve milletvekilleri Arzu Aydın ile Fehmi Küpçü’ye teşekkür etti.

“BİZ GÜCÜMÜZÜ BOLU HALKINDAN ALIYORUZ”

Doğanay, millet bahçesinin Bolu’ya hayırlı olması temennisinde bulunarak; “31 Mart seçimleri öncesi Bolu Halkına verdiğimiz "Millet Bahçesi" sözümüzü siyasi malzeme ve polemik konusu yapanlara dedik ki; "Söz Veriyoruz, Millet Bahçesi Bolu'ya yapılacaktır" Çünkü biz gücümüzü; Halka hizmet, Hakk'a hizmet diyen Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'dan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevine başladığı ilk günden bu yana hizmet destanı yazan Bakanımız Sn. Murat Kurum'dan, Bolu'muzda hayal olan projeleri hayata geçiren Bakan Yardımcımız Sn. Fatih Metin'den, Bolu'nun sorunlarıyla dertlenen, Ankara'da gece gündüz çözüm noktasında mesai harcayan Bolu Milletvekillerimiz Sn. Fehmi Küpçü ve Sn. Arzu Aydın'dan, Bir olan, iri olan, diri olan AK parti Bolu Teşkilatları ve AK Parti Bolu Ailesinden, En önemlisi 18 yıldır bize güvenlerini ve desteklerini her zaman ifade eden Bolu Halkından alıyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçen, katkı veren herkesten Allah razı olsun. Onlar konuşur, bahane bulur ama AK Parti yapar. Millet Bahçesi Bolu'muza hayırlı olsun.

Etiketler: bolu haberler