Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BU SENE O SENE OLABİLİR”

“BU SENE O SENE OLABİLİR”
Beypiliç Boluspor yeni sezon öncesi tesislerinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Beypiliç Boluspor ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Özcan, Türkiye Futbol Federasyonun aldığı maçların seyircisiz oynanacağı kararın tekrar gözden geçirilip, ilerleyen dönemde Bolusporlu taraftarların stada girmesi gerektiğini savunarak; “Avrupa’da seyircili oynanmaya başlayacak bazı ligler. Dolayısıyla o seyirci kısıtlamasının da hafifletileceği kanaatindeyim. Önümüzdeki haftalarda. İnşallah başarılı sonuçlarla lige girip sonra taraftarlarımızla buluşursak, bu sene o sene olabilir” dedi.

Haber: Burhan Yeşiltaş

“Başkan ve yönetimiyle son derece uyumlu bir çalışma içindeyiz”

Beypiliç Boluspor kulübü Başkanı Abdullah Abat ve yönetim kurulu üyelerinin her zaman yanında olduklarını ifade eden başkan Özcan; “Biz Boluspor kongresinde bir söz vermiştik Abdullah Abat ve yönetimine. ‘Asla yalnız yürümeyeceksiniz’ demiştik. Burada ben bir yönetim kurulu üyesi gibi çalışmaya söz vermiştim. Bunu gereği olarak başkan ve yönetimiyle son derece uyumlu bir çalışma içindeyiz. Maddi sıkıntılar vardı. Önemli ölçüde aştı bunu Boluspor yönetimi. Bizde katkı vermeye çalışıyoruz” dedi.

“Beypiliç, Boluspor’a bu sezon isim hakkı verdi”

Kırmızı beyazlıların geçtiğimi günlere Beypiliç ile imzaladığı isim hakkı konusuna da değinen Özcan; “İlk kez Bolumuzun önemli bir firması Beypiliç, Boluspor’a bu sezon isim hakkı verdi. Yine forma reklamıyla da ilgili geçtiğimiz yıllardan çok daha büyük bir kaynak girdisi oldu” şeklinde konuştu.

“Boluspor’u bence güzel günler bekliyor”

Boluspor kulübü Başkanı Abdullah Abat ve yönetim kurulunun iyi niyetle çalıştıklarının altını çizen; “Arkadaşlarımızda iyi niyetle çalışıyorlar. Eski futbolcularla bire bir konuşarak ciddi indirimler sağladılar. Yeni transferleri de kılı kırk yararak yapıyorlar. Maliyeti düşünüyorlar. Dolayısıyla Boluspor’u bence güzel günler bekliyor” dedi.

“Seyirci kısıtlamasının da hafifletileceği kanaatindeyim”

Boluspor’un hafta sonu oynayacağı Ankara Keçiörengücü maçıyla lige iyi bir giriş yapacağını umduğunu sözlerine ekleyen Özcan; “Ligin iyi bir giriş İnşallah hafta sonu Keçiören maçıyla lige iyi bir giriş yapacağız. Ondan sonra pandemi yasakları ligin ilk yarısına kadar geçerli olacak dense de, Avrupa’da seyircili oynanmaya başlayacak bazı ligler. Dolayısıyla o seyirci kısıtlamasının da hafifletileceği kanaatindeyim. Önümüzdeki haftalarda. İnşallah başarılı sonuçlarla lige girip sonra taraftarlarımızla buluşursak, bu sene o sene olabilir” ifadelerine yer verdi.  

Etiketler: bolu haberler