Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“MİLLET BAHÇESİNDEN HABER VAR”

“MİLLET BAHÇESİNDEN HABER VAR”
AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Bolu’ya yapılması planlanan “Millet Bahçesi” projesinin ihale tarihini duyurdu. Aydın; “Millet Bahçesi projemiz 29 Eylül’de saat 11.30'da ihaleye çıkıyor. Bolu'muza hayırlı olsun” dedi.

Haber: Aslı Akış

Bolu Belediyesi tarafından 2016 yılında Alpağut Mahallesi’nde 90 bin metrekare alanda inşasına başlanılan ve 2019 yerel seçimleri öncesi ‘Millet Bahçesi’ yapılacağı gerekçesiyle Bolu Belediyesi’nden alınarak Milli Emlak Genel Müdürlüğü’ne devredilen “Uluslararası Köroğlu Parkı”; Millet Bahçesi projesi olarak ihaleye çıkıyor.

AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Bolu’ya yapılması planlanan Millet Bahçesi hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşmüş o görüşmenin ardından açıklamalarda bulunarak Millet Bahçesi projesinin tamamlanmış olduğunu ve TOKİ marifetiyle ihale aşamasına geldiğimi kaydetmişlerdi.

AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın, sosyal medya hesabından millet bahçesi projesi ile ilgili yeni gelişmeyi aktararak; “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından Alpağut Mahalle'mize yapılacak olan Millet Bahçesi projemiz 29 Eylül’de saat 11.30'da ihaleye çıkıyor. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum'a teşekkürler! Bolu'muza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 

Etiketler: bolu haberler