Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YÖNETİCİLER KAPI KAPI DOLAŞIP DESTEK İSTİYOR

YÖNETİCİLER KAPI KAPI DOLAŞIP DESTEK İSTİYOR
Abdullah Abat’ın Boluspor Başkanı seçilmesiyle şehir adeta Boluspor etrafında kenetlenmeye başladı. Kırmızı beyazlı yöneticilerde kapı kapı dolaşarak esnaftan Boluspor’a destek istiyor.


Yönetim Kurulunun görev dağılımı sonrası kısa sürede önemli çalışmalara imza atan Abdullah Abat ve ekibi, iddialı bir takım kurmak için transfer mesaisi harcıyor. Ancak diğer taraftan da yeni yönetimin göreve gelmesiyle birlikte şehirde alışılmadık bir birlik-beraberlik havası oluştu.

Yeni Yönetimde yapılan görev dağılımının ardından oluşan güzel havaya Bolu esnafı ve iş insanları da destek oluyor. Esnafı gezerek Boluspor’a destek isteyen kırmızı beyazlı yöneticiler Burak Özkan, Ufuk Alın, Serkan Süzgen ve Sefa Korkmaz neredeyse hiçbir esnaftan eli boş dönmüyor. Esnaflar da gücü yettiğince taşın altına elini koyuyor.

Kırmızı beyazlı yöneticilerin son durakları; Arslan otomotiv, Kartal Düğün Salonu, Kazancım etli ekmek, Özak otomotiv, Hts Dizayn, Logga Cafe, Erpalet, Bolis Ambalaj, Özçelik Elektrik Petek kırtasiye, Artı arıtma, Bolu kalıp, Deges imalat, Özdemirel Ticaret, Üçler yapı oldu.