Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BİR DESTEKTE BOZOĞLU'NDAN

BİR DESTEKTE BOZOĞLU'NDAN
Bolu Ak Parti İl Genel Meclisi üyesi Mazhar Bozoğlu BStore’de yapılan büyük indirim kampanyasına kayıtsız kalmadı. Bozoğlu BStore’yi ziyaret ederek yüklü miktarda alışveriş yaptı.

Boluspor’un yeni yönetimiyle başlayan BStore indirim kampanyasına şehrin siyasileri ve işadamları katkı verirken, bir destek de Ak Parti Bolu İl Genel Meclisi üyesi ve İş Adamı Mazhar Bozoğlu'ndan geldi.

BStore mağazasına Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak geçmiş dönem Seben Belediye başkanı Süleyman Özbağ ve Ak İl teşkilatı üyeleri Basri Gökdemir ve Engin Alemdarı'da yanına alarak gelen Bozoğlu hem kendi hem de arkadaşları ile birlikte BStore'den yüklü miktarda alışveriş yaparak Boluspor'a destek oldu.

“BİZ HER ZAMAN BOLUMUZUN GÖZ BEBEĞİ BOLUSPORUMUZUN YANINDAYIZ”

Alışveriş sonrasında BStore sorumluları İlhami Akça ve Ahmet Uzunoğlan ile sohbet eden Bozoğlu “Biz her zaman Bolumuzun göz bebeği Boluspor'umuzun yanındayız. Ben pandemi öncesinde de maçlara gelerek kırmızı beyaza her zaman elimden gelen desteği vermeye çalışırım. Bugün de yapılan çalışmalara destek amacı ile alışverişimizi yaparak destek olmaya çalıştık. Bu sene yeni yönetim ve yeni bir heyecan ile inşallah başarılı olacağız buna yürekten inanıyorum”dedi.