Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BÜYÜK TAARRUZ’UN 98. YILDÖNÜMÜNÜ BÜYÜK BİR GURURLA KARŞILIYORUZ”

“BÜYÜK TAARRUZ’UN 98. YILDÖNÜMÜNÜ BÜYÜK BİR GURURLA KARŞILIYORUZ”
Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

TSO Başkanı Ateş, mesajında ; “26 Ağustos 1922 günü başlayan ve 30 Ağustos’ta Dumlupınar’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında, işgal kuvvetlerinin ağır bir bozguna uğratılmasıyla sona eren Büyük Taarruz’un 98. yıldönümünü millet olarak büyük bir gururla karşılıyoruz. Dünyada emsali olmayan bu zafer, üzerinde yaşadığımız bu toprakların, ebediyete kadar milletimizin vatanı olarak kalmaya devam edeceğini tüm dünyaya göstermiş ve ilan etmiştir.

“ECDADIMIZIN BİZLERE BIRAKTIĞI BU ÜLKEYİ ÖN SIRALARA GETİRMEK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Asırlar boyu süregelen tarihi boyunca, milletimiz her türlü boyunduruğu reddetmiş, bağımsızlığını, vatanını ve bayrağını canından aziz bilmiştir. Ecdadımızın bizlere bıraktığı bu ülkeyi, her daim ileri taşımak ve Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş uygarlık yarışının vazgeçilmez bir parçası olarak en ön sıralara getirmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu büyük ve güçlü Cumhuriyetin her bir ferdi olarak, sırtımızı yasladığımız en büyük gücümüz, her şartta tesis ettiği birlik ve beraberlik ruhu ile her türlü güçlüğün üstesinden gelmeyi bilen milletimizin yüksek karakteridir.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm üyelerimizin, halkımızın ve milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum. Başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu eşsiz zafere kanıyla, canıyla, mücadelesiyle omuz veren tüm kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle yad ediyorum”  ifadelerine yer verildi.