Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÖZDEMİR’DEN BSTORE’YE ZİYARET

ÖZDEMİR’DEN BSTORE’YE ZİYARET
Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ve Boluspor Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir BStore’da yapılan büyük indirimlerin ardından mağazayı ziyaret ederek alışveriş yaptı.


Haber: Tuğra Gülen

BStore’da yapılan %50 indirimin ardından bir destek de başkan yardımcısı Rasim Özdemir’den geldi. Mağazadan 500 liralık alışveriş yapan Özdemir, taraftarı kenetlenmeye ve destek olmaya davet etti.

Özdemir’i ziyaretinde BStore Tanıtım ve Sosyal Medya Sorumlusu İlhami Akça karşıladı. Akça, Özdemir’e yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

“1 YILDA SATILAN ÜRÜNLER 1 GÜNDE SATILMAYA BAŞLANDI”

Bolu halkının büyük bir kenetlenme içinde olduğunu belirten Özdemir; “Yeni sezonla birlikte hızlı bir şekilde yönetimimiz çalışmalara başladı. Görev dağılımı yapıldıktan sonra öncelikle store mağazamızda çok büyük satış yapmaya başladık. İndirim yaptık. Depomuzda yıllardır bekleyen ürünlerimiz vardı. Onları taraftara sunarak %50 şeklinde bir indirim yaptık. Bu indirimle birlikte sağ olsun taraftarımız da bize sahip çıktı. Boluspor’a katkı manasında şu ana kadar ürünlerimize çok büyük talep var. Hatta bazı ürünlerimiz bitmek üzere. Yeni yönetimle birlikte Bolu’da bir heyecan oluştu. Bunu en büyük göstergelerinden biri olarak da buradaki satışları görüyoruz. Taraftarlarımız Boluspor’a katkı vermek amacıyla buraya geliyorlar, her türlü ürünü alıyorlar. 1 yılda satılan ürünler 1 günde satılmaya başlandı. Bu konuda yoğun bir özveriyle çalışan İlhami Akça çok büyük destek veriyor, zamanını harcıyor. Hemen hemen her gün burada durarak ürünlerin satılmasını sağlıyor. Kendisine ben çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“TARAFTARIMIZ STADA GİREBİLSE SATIŞLAR DAHA FAZLA OLURDU”

Camianın büyük bir heyecan yakaladığına değinen Özdemir; “Taraftar bunları alırken de stada gelemeyeceğini biliyor. Eğer taraftarlarımız stada gelebilecek olsa ben inanıyorum ki ürün satışı, kombine satışı, bilet satışı inanılmaz boyutlara ulaşacakmış. O heyecanı yakaladık” dedi.

“100 BİN LİRAYI GEÇMİŞ DURUMDAYIZ”

Açıklamalarda bulunan BStore Tanıtım ve Sosyal Medya Sorumlusu İlhami Akça satışların çok iyi bir düzeyde olduğunu söyledi. Akça“Biz bu olaya %50 indirim olarak başladık ve vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi. Bu kadar olacağını beklemiyorduk. İlk gün 35 bin lira ciro yaptık. 35 bin lira BS Store’nin 1 yılda yaptığı ciroydu. Biz bunu 1 günde yaptık. Cumartesi Pazar olmak üzere aynı ciro devam etti. Şu anda yaklaşık 100 bini geçmiş durumdayız. Şunu anladık biz: İndirimden ziyade kenetlendik. Boluspor yeni yönetimi olarak biz göreve başladık ve Boluspor taraftarı kenetlenmiş durumda. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

İNDİRİMLERDE SON 1 HAFTA

İndirimlerde son haftaya girildiğine dikkta çeken Akça; “Birebir şahit olduğum çok durumlar var. Yaşlı bir amcamız 5 yıldır Boluspor’un adını ağzına almadığını söylüyor. Fakat bizdeki bu kenetlenmeyi görünce amcamız koşa koşa geldi 500 liraya yakın alışveriş yaptı. Bundan sonra sabah akşam Boluspor diyeceğini söyledi. 65 yaşında bir amcamız. Bu bize kenetlenmeyi, vatandaşlarımızda Boluspor aşkının bitmediğini gösteriyor. Boluspor bizim ortak değerimiz. Çoğu vatandaşımız buraya gelip çocuğuna, torununa alışveriş yapıp gidiyor. İndirimlerimiz 1 hafta daha devam edecek. Bazı ürünlerimiz çok azaldı. Onları da internet satışı için saklıyoruz. Burada satış yapıyoruz ama ben çok mesajlar alıyorum. Ürünlerimizi çeşitlendirme adına çalışmalarımız devam ediyor. Yeni sezon formalarımız, yeni ürünlerimiz olacak” şeklinde konuştu.