Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

BOLUSPOR KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ
Bstore tanıtım, sosyal medya sorumlusu olarak görevlendirilen İlhami Akça ve yardımcısı Ahmet Uzunoğlan Bouspor sevdalısı her eve Boluspor ürünü sokmak için muhteşem bir kampanya başlattılar. Kampanya bugün itibariyle başlarken, Bstore ürünlerine kırmızı beyazlı taraftarların ilgili yoğun oldu.


Boluspor yönetimi çalışmalara hızlı başladı. Yıllardır Bstore’de bulunan birçok ürün yüze 50 indirimle taraftarla buluştu. İlk gün yapılan satışlarda rekor kırıldı. Bstore tanıtım, sosyal medya sorumlusu İlhami Akça, Bstore’de ilk gün yapılan satışlarda hazır bulundu.

Haber: Burhan Yeşiltaş

İlhami Akça, kırmızı beyazlı taraftarların hepsine hitap edecek ürünün bulunduğu bilgisini vererek; “Önümüzde zorlu ve uzun bir maraton var. Bunun için bizler elimizi taşın altına soktuk. Taraftarlarımızın da bizi yalnız bırakmayacaklarını düşünerek böyle bir karar aldık” dedi.

“TEK AMACIMIZ BOLUSPOR’A DESTEK”

Bstore tanıtım, sosyal medya sorumlusu İlhami Akça, ürünleri herkesin alabileceği fiyatlara indirdiklerinin altını çizerek; “Biz yeni yönetim olarak göreve başladık. Böyle bir ihtiyaç olduğunu fark ettik. Yönetim kurulumuzla görüştük. Doğal karşıladılar, çok iyi olacağını düşündüler. Bizde böyle bir karar aldık. Elimizdeki ürünler oldukça fazla. Taraftarlarımız endişe etmesin bitecek diye. Ürünlerimizden yana sıkıntı yok. Çok talep gördük. İki gün öncesinden açıkladık yüzde 50 indirim olacağını. Daha sonrasında taraftarlarımızdan, vatandaşlarımızdan çok olumlu tepkiler aldık. Herkesin alabileceği fiyatlara indirdik fiyatlarımızı. Tek amacımız Boluspor’a destek. Biliyorsunuz yönetimi yeni devraldık. Önümüzde zorlu ve uzun bir maraton var. Bunun için bizler elimizi taşın altına soktuk. Taraftarlarımızın da bizi yalnız bırakmayacaklarını düşünerek böyle bir karar aldık. Boluspor bizim kendi değerimiz. Her Bolulu vatandaş, Bolu’da olmasa da gönlünde taht kurmuş bir kulüp. Buradan büyün taraftarlarımıza, halkımıza çağrı yapıyoruz. Çok güzel indirim yaptık. Ürünlerimiz çok kaliteli. Bir ürünle hem Boluspor’a destek hem de çocuklarını, eşlerini, dostlarını sevindirmiş olurlar. Buradan bütün Bolu halkının bize destek olacaklarından hiçbir şüphem yok” şeklinde konuştu.

“DOLABI DOLDURDUM”

Kırmızı beyazlı taraftarlardan Emrah Caner ise 300 TL’lik ürün aldığıını ve ürünlerin hepsinin kaliteli olduğunu belirterek; “Ürünlerin kalitesi zaten tartışılmaz. Bizde Bolulu olarak, Bolusporlu olarak Boluspor’a yardımcı olmamız gerektiğini düşünüyorum. Ben şahsım adına, ürünlerde yüzde 50 indirime girdiği için hiç bu zamanki gibi çılgın bir kampanya olmadı. O sebepten dolayı hem Bolu’ya hem Boluspor’a katkı olması açısından vatandaşlarımızı bekliyoruz. Ben 300 TL’lik alışveriş yaptım. Dolabı doldurdum. Eşofman takımı aldım, tişört aldım, şapka aldım. Kışlık montlar var. Normal gündelik hayatta giyebileceğimiz bir çok kıyafet mevcut” dedi.