Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YILLARDIR İHMAL EDİLEN SOKAKLAR BİRER BİRER YENİLENİYOR

YILLARDIR İHMAL EDİLEN SOKAKLAR BİRER BİRER YENİLENİYOR
Bolu Belediyesi tarafından geçmişte ihmal edilmiş bölgelerin yenilenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında, Kültür Mahallesi Barbaros Sokak baştan aşağı yenilendi.


Koronavirüs salgınına rağmen çalışmalarında hız kesmeyen Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şehir içi ulaşım ağını yenilemek için yoğun mesai harcıyor.

Özellikle geçmişte ihmal edilen cadde, bulvar sokaklara ağırlık veren ekipler, Kültür Mahallesi Barbaros Sokağı baştan aşağı yeniledi. Sokakta kısa süre önce başlatılan çalışmalarda ekipler, eskiyen kaldırımları baştan aşağı yenileyerek, yola sıcak asfalt serimi yaptı.

SIRADA DİĞER CADDE VE SOKAKLAR VAR

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Barbaros Sokağı tamamladıktan hemen sonra Cengiz Sokağı da yenileyecek. Ekipler, şu an Cengiz Sokak’ın deforme olan kilitli parke taşlarını söküp kaldırımlarını yenilerken, bu çalışmaların kısa sürede tamamlanarak asfalt serim çalışmalarına geçilmesi planlanıyor. Buradaki çalışmaların tamamlanmasın ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, plan ve program dâhilinde ihmal edilmiş tüm cadde ve sokakların yenilemesini de hızla gerçekleştirecek.