Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMINA HAZIR

BOLU BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMINA HAZIR
Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ve Bolu Belediye Başkanlığı Basın Sözcüsü Rasim Özdemir, Kurban Bayramı boyunca vatandaşlarımızın bağışlarını Bolu Belediyesi Aşevi’ne yapabileceklerini, ayrıca bağış için Aşevi ’ne gelemeyen vatandaşların 444 26 58 numaralı ücretsiz hattı aradıkları takdirde ekiplerin adreslerinden de teslim alabileceklerini belirtti.

Haber: Aslı Akış

Geçtiğimiz yıl kurban bağışı noktasında rekor kırdıklarını ifade eden Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, bu yıl kurban bağışlarının hala geldiğini ve rekorun rekorunu kıracaklarını vurguladı. Bolu halkında bağışlarından dolayı teşekkür ederek bayramlarını kutladı.

ÇAĞRI MERKEZİ 7/24 GÖREV BAŞINDA

Kurban bayramı boyunca temizlik, zabıta ve itfaiye ekiplerinin 7/24 esasına göre görev başında olacaklarını kaydeden Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, “Diğer bayramlar da olduğu gibi bu bayram öncesinde de Bolu Belediyesi olarak bütün hazırlıklarımızı tamamladık. İnşallah hiçbir sorun yaşamadan Kurban bayramımızı geçireceğimizi düşünüyoruz. Bu konu ile ilgili sorumlu birimlerimiz olan İtfaiye, temizlik ve zabıta personellerimizin görevlendirmesini yaptık. 7/24 bu şekilde personellerimiz görevlerinin başında olacaklar. 4 gün boyunca otobüslerimiz de ücretsiz bir şekilde hizmet verecek” şeklinde konuştu.

AŞEVİ KURBAN BAYRAMI BOYUNCA BAĞIŞLARI KABUL EDECEK

Açıklamasında yapılan bağışlarla ilgili de konuşan Rasim Özdemir; “Kurban bayramı ve derilerle ilgili konuya dikkat çekmek istiyorum. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz gerekli tedbirleri aldı.  Aş evimizde de bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Vatandaşlarımız aşevimize kurban paylarını getirebilecek ve bağışlayabilecekler. Aynı zamanda kurban derileri ile ilgili bağışta bulunabilecekler. Diyelim ki vatandaşlarımız gelemedi kurban bağışını bize teslim edemedi işte o noktada da ‘444 26 58’ numaralı ücretsiz hattımızı aramaları halinde bizim ekiplerimiz gidecekler hem derileri hem de kurban payları ile ilgili bağışları alacaklar. Bunu da özellikle vatandaşlarımıza duyurmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

“KURBAN BAĞIŞINDA REKORUN REKORU GELİYOR”

Rasim Özdemir, geçtiğimiz yıl Bolu Belediyesine yapılan kurban bağışları ile ilgili bolu halkına teşekkür ederek; “Bolu Belediyesi olarak kurban bağışı ile ilgili hesap numaramızı vermiştik. Şu an rakam vermek istemiyorum ama bu yıl çok önemli derecede kurban bağışı aldığımızı belirtmek istiyorum. Biz geçen sene rekor kırmıştık. Bu sene rekorun rekoru geliyor. Çok teşekkür ediyorum Bolu Halkına. Ayrıca hala kurban bağışları gelmeye devam ediyor. O yüzden tam rakamı Kurban bayramı sonrasında vatandaşlarımızla paylaşacağız. Belirttiğim gibi kurban paylarını ve derilerini, vatandaşlarımız Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün içerisinde bulunduğu Aş evimizin olduğu yere getirip bırakabilirler. Bunun dışında ben tekrardan bu vesileyle bütün Bolu halkının Kurban bayramını tekrardan kutlamak istiyorum. Hayırlı bayramlar” açıklamasını yaptı.