Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TANJU ÖZCAN CHP KURULTAYI’NA KATILDI

TANJU ÖZCAN CHP KURULTAYI’NA KATILDI
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP’nin 37. Olağan Kurultayı’na katıldı. Kurultayın ilk gününde Kemal Kılıçdaroğlu altıncı kez genel başkan seçildi.

CHP’nin korona virüs salgını nedeniyle ertelenen 37. Olağan Kurultayı bugün gerçekleştirildi. Kemal Kılıçdaroğlu, 1251 delegenin oyunu alarak, 6’ncı kez CHP’nin Genel Başkanı seçildi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da kurultaya katılım gösterdi.

CHP’nin 37. Olağan Kurultayı ikinci gün çalışmaları sona erdi.  Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan‘ın da katılım gösterdiği Kurultay, 60 kişiden oluşan PM ve YDK üyelerini belirlemek için toplandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 25 Temmuz Cumartesi kurultayın ilk gününde yeniden Genel Başkan seçildikten sonra PM’ye kendi listesinden girmesini istediği kişileri tek tek aradı.

CHP’nin 37. Olağan Kurultayı ilk gününde, 52 kişinin seçildiği çarşaf listede aday sayısı 222 oldu. 15 kişilik Yüksek Disiplin Kurulu için toplam 50 kişi aday oldu.

CHP’de 37. Olağan Kurultay’ın ikinci gününde Parti Meclisi üyeliği için adaylık başvuruları son buldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 80 kişilik listesi de belli oldu. Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesi Divan’a ulaştı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Kurultay için sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Partimizin 37. Olağan Kurultayındayız.  #Hedefİktidar parolası ile çıktığımız bu demokrasi şöleni ile birlikte; yerel yönetimlerde yakaladığımız başarı ve iyi yönetimin, iktidara da taşınacağından hiç şüphem yoktur” ifadelerine yer verdi.