Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“GECEMİ GÜNDÜZÜME KATARAK ÇALIŞIYORUM”

“GECEMİ GÜNDÜZÜME KATARAK ÇALIŞIYORUM”
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye başkanlığı süresince başarılı olacağını söyledi. Özcan; “Başarılı olmama ihtimalim yok çünkü iyi niyetle, gecemi gündüzüme katarak çalışıyorum. Çok başarılı olmak ile az başarılı olmak arasında iki ihtimal var ama ben çok başarılı olma iddiasındayım” dedi.

ÖZEL Haber: Aslı Akış

Bolu Belediyesi’nde mali disiplini sağladıklarını ve ödemelerin gününde gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Özcan mali anlamda iyi durumdaki belediyeler arasında olduklarının altını çizdi.

“GECEMİ GÜNDÜZÜME KATARAK ÇALIŞIYORUM”

Belediye başkanlığı görevinde kendisini başarılı bulup bulunmadığına dair sorumuza cevap veren Başkan Tanju Özcan; “Benim için iki ihtimal var. Ya çok başarılı olacağım, ya da az başarılı olacağım. Bunu söylediğimde bazıları da gülmüştü. Başarılı olmama ihtimalim yok çünkü iyi niyetle, gecemi gündüzüme katarak çalışıyorum. Çok başarılı olmak ile az başarılı olmak arasında iki ihtimal var ama ben çok başarılı olma iddiasındayım” şeklinde konuştu.

“MALİ DİSİPLİNİ SAĞLADIK”

Kendilerini mali anlamda başarılı bulduklarını vurgulayan Başkan Özcan;  “Kendimizi başarılı bulduğum alanlar var, başarısız bulduğum alanlar var. Samimiyetle söylüyorum; Bolu Belediyesi’nde mali disiplini sağladık. Göreve geldiğimizden bu yana, son ayı dâhil etmiyorum, 331 milyon TL’lik bir kaynak kullanmışız. 331 milyon TL’nin 191 milyon TL’sini, temel hizmetleri aksatmadan borç ödemede kullanmışız. Sonuç olarak bugün, mali olarak iyi durumdaki belediyelerden biri haline geldik. Ödeme güçlüğü yaşamıyoruz. Müteahhide ya da piyasaya günü geçmiş bir kuruş borcumuz yok. 8-9 aydır hiçbir müteahhit ya da esnaf ‘Tanju Bey benim günü geçmiş bir alacağım var’ demedi. Çünkü gününde ödüyoruz. İkramiye de dahil personelimize tek kuruş borcumuz yok. Günü geldiğinde ikramiyeler de ödeniyor ve bu belediye tarihinde ilk oluyor. Geçmişte ödenmiş ama tam gününde ödenen bir dönem yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.