Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BU BENİM HAYALİMDİ”

“BU BENİM HAYALİMDİ”
Bolu’nun sıkça tercih edilen kuaförlerinden Hüseyin Tayşi, hizmet vermeye başladığı yeni berber salonu ile Bolu’da bir ilke imza attı. Kuaförlük anlamında yeni bir soluk arayışına giren Tayşi, özel odalı konsepti ile müşterilerine tıraştan öte hizmet sunuyor.


Haber: Ömer ÇETİNASLAN

Bolulu siyasiler başta olmak üzere Bolusporlu futbolculara kadar Bolu’da birçok kesimin tercih ettiği kuaför Hüseyin Tayşi, özel odalı konsepti ile yeni dükkânında hizmet vermeye başladı.

Kuaför Hüseyin Tayşi, hayali olduğunu söylediği yeni berber salonunda müşterilerine nezih bir ortam sunuyor. Özel odalı konsepti ile dünya kahvelerinden soğuk içeceklere kadar ikramlarda bulunan berber salonunda, müşterilere duş imkânı da sağlanıyor.

“‘NASIL BİR İLKE İMZA ATARIM?’ DİYE DÜŞÜNDÜM”

Kuaför Hüseyin Tayşi, müşterilerinin ailesiyle birlikte gönül rahatlığı ile gelebileceği bir berber salonu açmayı hedeflediğini ifade ederek, “2020 yılı, hem Türkiye hem dünya hem de bizim mesleğimizi için çok kötü bir başlangıç oldu. Pandemiden dolayı 2 aylık bir boşluk oldu. Bu süreçte bazı şeyler düşündüm. ‘Nasıl bir ilke imza atarım?’ dedim. İnsanların mutlu bir şekilde tıraş olabileceği, kahvesini içebileceği, eşini ve çocuğunu tıraşa getirebileceği, bir kadının çocuğunu tıraşa getirebilmesi için daha hoş, nezih bir mekân açtık” diye konuştu.

“BOLU’YA FARKLI BİR BAKIŞ AÇISI GETİRECEĞİZ”

Tayşi, berber salonunda sosyal mesafenin korunduğu ve tüm koronavirüs tedbirlerinin alındığına vurgu yaparak, “Bütün kurallara, mesafelere uyuluyor. Zaten Bolu’da, özel oda şeklinde yeni bir konsepte başladık. Açalı 3 gün oldu, inşallah bir farkındalık yaratacağız. Berber anlamında, Bolu’ya farklı bir bakış açısı getireceğiz. Bu süre zarfında bütün meslektaşlarım yeniliklere hazır olmalılar. İnşallah bir şeyler katabilirim. Öncülük etmek güzel. Başladık, şimdiden hayırlı olsun. Başladığımızdan beri oldukça yoğun geçiyor ama saatte bir müşteri aldığımız için en fazla 10-12 kişi alabiliyorsunuz. Daha fazla alamıyorsunuz çünkü müşteri kalktıktan sonra dezenfekte yapılıyor. Taraklar, makaslar, makinalar temizleniyor. Müşterinin sağlığı yanında kendi sağlığımızı da düşünmeliyiz. Bunlara yalnızca berberin, müşterinin değil tüm halkımızın dikkat etmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

“BU BENİM HAYALİMDİ”

Hayalini gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu belirten Hüseyin Tayşi,”Bu benim hayalimdi; tek işletmeci, tek kişi olmak. Dükkanım ikinci katta ama berber sadece düz bir dükkanda olması gerekmiyor. Müşteriniz her daim her yerde sizi buluyor. 150 metrekarelik bir alana 3 tane koltuk koydum. Normalde 6-7 tane koltuk koyabilirdim. Fakat bu pandeminin de etkisiyle daha nezih bir ortama getirdim. Bekleme salonumuz ayrı, tıraş alanımız ayrı” ifadelerine yer verdi.

“HERKES BERBERİNİ DEĞİŞTİRMEZ AMA BİR KAHVEYE BEKLERİZ”

Kuaför Hüseyin Tayşi, özel odalı yeni konseptinin müşterileri tarafından olumlu tepkiler aldığına dikkat çekerek, “Bir tane de özel odamız var. Özel odamızda da misafirlerimizi için duşumuz var. Tek kullanımlık terlik ve havlular veriyoruz. Bu da müşterilerimizin hoşuna gidiyor, mutlu oluyorlar. Barımız ve mutfağımız var. Dünya kahveleri var; filtre kahvelerden Türk kahvesine, cappucino, latteye kadar. Soğuk içeceklerimiz var. Bunların hepsi müşterilerimize ikramımızdır. Müşterimiz ne kadar mutlu olursa biz de o kadar mutlu oluruz. Gelen müşterilerden çok güzel tepkiler alıyoruz. Çok da mutlu oluyoruz. Başardık, her yerinde kendi emeğim var. Bu yolda da devam edeceğim. Herkes berberini değiştirmez ama bir kahveye bekleriz” diye konuştu.