Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Başhekim Erdal Dilekçi’nin Görevi Sona Erdi

Başhekim Erdal Dilekçi’nin Görevi Sona Erdi
Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma hastanesinde 2,5 yıldır başhekimlik görevini yürüten Uzm. Dr. Erdal Dilekçi görevi bıraktığını yayınladığı veda mesajı ile duyurdu. Dilekçi; “Bundan sonra çok severek yaptığım mesleğime ve hastalarıma daha fazla zaman ayıracağım için fazlasıyla mutluyum” dedi.

Haber: Aslı Akış

Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Uzm. Dr. Erdal Dilekçi, Aralık 2017’de BAİBÜ İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimliğine getirilmişti.

“ÖNCÜ VE LİDER FTR HASTANESİ YAPMA VİZYONUYLA ÇALIŞTIK”

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile başhekimlik görevinin sona erdiğini duyuran Uzm. Dr. Erdal Dilekçi, görev süresi boyunca  hastanede yapılan çalışmalar ve başarılar hakkında bilgiler vererek; “2,5 Yıldır Başhekimlik yaptığım Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma hastanesindeki görevim sona erdi. Türkiye’nin en büyük kapasiteli FTR hastanesi olan kurumumuzu özellikli, kurumsal kimliği olan, aile samimiyetinde ilimizin ve ülkemizin öncü ve lider FTR hastanesi yapma vizyonuyla gece gündüz tüm personelimizle çalıştık.

KALİTE DEĞERLENDİRMESİNDE EN YÜKSEK PUANI ALDI

Bakanlığımız kalite değerlendirmesinde 100 üzerinden 99,38 puanla Sağlık Bakanlığının en yüksek puanlı hastanesi, Bakanlığımız verimlilik değerlendirmesinde 100 üzerinden 96 puanla ülke genelinde ulaşılması zor puana ulaştık. Hastanemizi Bakanlık Hastane Yönetim değerlendirmesinde ‘D’ sınıfından ‘A’ sınıfı kategorisine taşıdık. Bolu’nun ilk sağlık turizmi ünvanı alan hastanesi olduk. 2019 da yenilenen kriterlerle Türkiye’nin ilk HIMMS6 sertifikalı digital dal hastanesi ünvanı aldık.

FİZİK TEDAVİ HASTANESİNE BİRÇOK İLKİ KAZANDIRDI

Bolumuzun Çalışan ve Hasta Memnuniyeti en yüksek olan hastanesi olduk. Rehabilitasyon hastalarımız için El Rehabilitasyon Ünitesi(Bolu’da ilk), Konuşma Rehabilitasyonu (Bolu’da ilk), Aquatik(Havuz içi) Rehabilitasyon( Bolu’da İlk), Lenfödem Rehabilitasyonu, Türkiye’nin en yüksek kapasiteli 12 Üniteli Kardiyopulmoner Rehabilitasyon Ünitesi, Ülkemizdeki en geniş kapsamlı Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) Merkezlerinden birini ilimize kazandırdık.

“GÜNLÜK TEDAVİ ALAN HASTA KAPASİTEMİZİ 1000 KİŞİYE KADAR ARTIRDIK”

Tüm binalarımızda tedavi ve rehabilitasyon salonlarının sayısını artırarak, akşam ve hafta sonları tedavi seansları ekleyerek yatış sırasında bekleyen hasta sayısını 13000 kişiden 4000 kişiye düşürdük, günlük tedavi alan hasta kapasitemizi 1000 kişiye kadar artırdık. Teknolojik gelişmeleri takip ederek onlarca cihaz temini gerçekleştirdik. Binalarımızın daha çevreci olması amacıyla Doğalgaz dönüşümünü gerçekleştirdik. Kaplıca havuzlarımızı yeniledik. Yıllardır problem haline gelen Hastanemizin Su İsale hattını yeniledi. Tüm odalarımızı HD kalitede Tv-Uydu sistemi ile buluşturduk. Yenilenen onlarca odamız, hasta yataklarımız, refakatçi koltuklarımız...

“ÇOK SEVEREK YAPTIĞIM MESLEĞİME VE HASTALARIMA DAHA FAZLA ZAMAN AYIRACAĞIM”

Bu başarılarda emeği olan tüm çalışma arkadaşlarıma destekleri ve bitmeyen enerjileri nedeniyle sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ve ayrıca bu birimlerin çoğunu ilimize kazandırmamızda bağışları ile destekte bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.  Bir büyüğüm bana ‘Hiçbir başarı karşılıksız kalmaz ‘ demişti. Bundan sonra çok severek yaptığım mesleğime ve hastalarıma daha fazla zaman ayıracağım için fazlasıyla mutluyum” ifadelerini kullandı.