Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK PARTİ’DEN BAKAN KURUM’A ZİYARET

AK PARTİ’DEN BAKAN KURUM’A ZİYARET
AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü beraberinde ilçe belediye başkanları ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

Ziyarete; AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar, Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, Taşkesti Belediye Başkanı Tahsin Özcan,  Karacasu Belde Belediye Başkanı Celal Beydili, AK Parti Bolu İl Başkan vekili Cemil Akay, Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak katıldı.

AK Parti Bolu Milletvekilleri ve AK Parti Bolu teşkilatı il, ilçe belediye başkanları tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a gerçekleştirilen ziyarette Bolu, ilçe ve beldelere yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler vererek destek istediler. Öte yandan Bolu ve Gerede’ye ilişkin yatırım çalışmalarını içeren dosya Bakan Kurum’a teslim edildi.

Ziyaretin sonunda Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar tarafından Bakan Kurum’a dericiliğiyle ünlü Gerede’de üretilen işlenmiş deri ile kemer hediye edildi.

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ziyaretin ardından paylaşımda bulunarak;  “Milletvekili arkadaşım Fehmi Küpçü, İl Başkanvekilimiz, Merkez İlçe Başkanımız, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımızla beraber Çevre Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum'u ziyaret ettik. İlçelerimize ve beldelerimize müjdelerimiz var” dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi küpçü ise; “Milletvekili arkadaşım Arzu Aydın, İl Başkanvekilimiz, Merkez İlçe Başkanımız, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımızla beraber Çevre Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum'u ziyaret ettik” dedi.