Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU EMNİYETİNDE ATAMA RÜZGÂRI

BOLU EMNİYETİNDE ATAMA RÜZGÂRI
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 2020 yılı yaz dönemi rütbe terfileri ve atamaları ile Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’nde, atama ve yer değiştirme gerçekleştirildi. Emniyet müdür yardımcısı, şube müdürü ve ilçe emniyet müdür olmak üzere 7 müdür başka illere tayin edildi.

Geçtiğimiz hafta Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görevli 627 emniyet müdürü ve amirini kapsayan atama ve yer değiştirme işlemleri gerçekleştirilmişti.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 2020 yılı yaz dönemi rütbe terfileri ve atamalarının ardından Bolu 2.sınıf İl Emniyet Müdür Yardımcısı Aydın Aksoy Adıyaman, 2.sınıf İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cihangir Sarıoğlu Adıyaman, 4.sınıf Şube Müdürü Ali Çalışkan Kayseri, 2.sınıf İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ferhat Akbaş Erzurum, 4.sınıf Şube Müdürü Halil Uludağ Kars, Gerede İlçe Emniyet Müdürü Hakan Kutluay Kayseri, 2.sınıf Emniyet Müdür Yardımcısı Cenk Akgün Ordu’ya atandı.

Bolu’dan çeşitli illere atanan emniyet müdür yardımcılarının ve şube müdürlerinin yeni rütbelerinin önümüzdeki haftalarda açıklanması beklenirken, Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’ne Denizli ve Antalya’dan üç emniyet müdür yardımcısının atandığı öğrenildi.