Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SCHOTT ORİM O BELGEYİ ALMAYA HAK KAZANDI

SCHOTT ORİM O BELGEYİ ALMAYA HAK KAZANDI
SCHOTT Orim Cam’a pandemi döneminde aldığı üst düzey önlemlerin yanı sıra çalışanları ve tedarikçilerine sunduğu sağlıklı iş ortamı nedeniyle Türk Standartları Enstitüsü tarafından “Güvenli Üretim” belgesi verildi.

Bolu’da Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren SCHOTT Orim Cam San. ve Tic. A.Ş., koronavirüs salgını döneminde aldığı üst düzen önlemler ve sağlıklı çalışma koşulları ile örnek bir davranış sergilemişti. Bunun üzerine SCHOTT Orim’e Türk Standartları Enstitüsü tarafından “Güvenli Üretim” belgesi verildi.

“TÜRKİYE’NİN ÖNCÜ FİRMALARDAN BİRİ OLARAK VE SEKTÖRDE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

SCHOTT Orim Cam San. ve Tic. A.Ş tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, “SCHOTT Orim Cam San. ve Tic. A.Ş. olarak ülkemiz ve dünya gündeminde olan COVID-19 salgınına karşı ilk günden bu yana aldığımız üst düzey önlemlerle örnek bir davranışa imza attık. Türkiye’nin öncü firmalardan biri olarak ve sektöründe bir ilki gerçekleştirerek, 2020 yılı başından bu yana devam eden çalışmalarımızı, Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen Güvenli Üretim Belgelendirmesi ile resmileştirdik.

“DİĞER FİRMALARA DA ÖRNEK OLDUĞUMUZA İNANIYORUZ”

Bu belgenin temel amacı, çalışanlarımızın, ailelerinin, müşterilerimizin, tedarikçilerimizin ve diğer tüm paydaşlarımızın sağlığını güven altına almak olduğu bilinci ile bundan sonrası için daha büyük bir sorumlulukla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Alınan tüm aksiyonların belirlenmesinde, uluslararası bir firma olmanın avantajı ile tüm lokasyonların ortak bilgi ve tecrübesi kullanılmış, kırktan fazla ülkede bulunan fabrikaları ile koordineli olarak çalışılmıştır. SCHOTT Orim olarak, bir yandan iş sürekliliğini sağlarken, diğer yandan aldığımız önlemler ile güvenilir bir yaklaşım sergileyerek üstendiğimiz sosyal sorumluluk bilinci ile diğer firmalara da örnek olduğumuza inanıyoruz” ifadelerine yer verildi.