Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ASRİAD Bolu şubesi Genel Kurulunu yaptı

ASRİAD Bolu şubesi Genel Kurulunu yaptı
Tüzük gereği yapılması gereken Genel kurul toplantısını gerçekleştiren Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Bolu şubesi Başkan Burhan Turan ile yola devam dedi. Üye İş Adamlarının tamamının katılımıyla gerçekleşen genel kurulda tüm oyları alarak yeniden başkan seçilen Burhan Turan güven tazelemiş oldu.
Seçimin ardından konuşma yapan Turan üyelerine teşekkür ederken, “Genel kurulumuzun Bolumuza hayırlı olmasını diliyorum, derneğimiz kısa zamanda büyük katılımlar alarak büyümeye ve dolayısıyla Bolumuzun ticari hacmini büyütürken istihdamına katkı sağlamaya devam ediyor. 

Bizim diğer STK lardan farkımız kurduğumuz komisyonlarla iş hayatımıza geliştirici çözümler sunuyor olmamız. Kurulumuza ve haftalık toplantılarımıza tüm üyelerimizin katılması doğru yolda olduğumuzun göstergesidir.

Önce Nitelik diyerek çıktığımız bu yolda ecdadımızın ahilik geleneğini ticaretimizde sürdürerek helal kazancın ve bereketin tüm yurdumuza yayılmasını hedefliyoruz.

Bolu ASRİAD olarak nitelikli iş, nitelikli insan, nitelikli ekonomiyi ilk gündemimiz olarak belirleyip işveren ve çalışanıyla her kesimin memnun olacağı bir şehir için yoğun çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Her gün büyümeye devam eden sivil toplum kuruluşumuz ASRİAD’ın her üyesi önce kendi işlerini en güzel şekilde yaparak topluma örnek olacaktır. Örgütlü hareket etmenin tüm avantajlarını üye iş insanlarımıza sonuna kadar kullandıracağız. Genel merkezimiz boş oturmamızı istemiyor, işlerimizi geliştirip büyütebileceğimiz proje ve önerilerle kendilerini yormamızı bekliyorlar.

Hiçbir üyemiz ticari hayatında kaygı içinde olmayacak, tüm tıkanıklık ve sorunlarını aşmak için görev başındayız, nitelikli ticareti hedefleyen tüm Bolulu iş insanlarımızı derneğimize üye olmaya bekliyoruz, bu vesileyle tekrardan genel kurulumuzun Bolumuza hayırlı olmasını dilerken başkanlığa beni layık gören üyelerimize teşekkür eder bereketli kazançlar dilerim” dedi.