Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Başkan Ay'dan 15 Temmuz açıklaması

Başkan Ay'dan 15 Temmuz açıklaması
Belediye-İş Sendikası Bolu Şube Başkanı Sinan Ay 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günün ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sinan Ay "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü 2016 yılında  ülkemizi işgal etmek isteyen hainlerin bağımzıslığmıza darbe vurmak, birliğimizi dağıtmak için yaptılları bu kalkışma   milletin güçlü iradesi sayesinde bozguna uğratıldığı tarihî bir gündür." dedi .Açıklasının devamında ise milletin göstermiş olduğu mücedeleye değinerek "Milletine silah doğrultacak kadar hainliğe bulaşmış bu kişilere milletimiz karşı durmuş ve mücadele edip vatanını, bayrağını ve demokrasisini bu hainlere teslim etmemiştir. Böylesine bir mücadelede milletimiz birlik ve beraberlik içinde olcağını ve omuz omuza duracağını vatanından , hürriyetinden ve bayrağından ne olursa olsun vazgeçmeyeceğini bu kutlu mücadelede göstermiştir." diye söyledi.
Ay "Bu düşüncelerle birlikte 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü'n de canlarını feda eden şehiterimizi rahmetle anarken gazilerimize şükranlarımı sunuyorum." diyerek açıklamasına son verdi.

Etiketler: bolu haberler sinan ay