Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Rasim Özdemir'den acılı aileye destek

Rasim Özdemir'den acılı aileye destek
Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ve Belediye Meclis Üyeleri Ergün Temel ,Tahsin Mert Karagöz ile birlikte dün gece Mudurnu'nun Alpağut Köyünde yaşanan yangında 2 çocuğunu kaybeden aileyi ziyaret etti.


Mudurnu’ya bağlı Alpagut köyünün Hayallar Mahallesi’nde dün gece  Cemal Bekil’in yaşadığı iki katlı evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çıkan yangın sonucu, Bekil ailesinin 8 ve 10 yaşlarında çocukları Sefa ile Merve hayatını kaybetti. Bunun üzerine Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Belediye Meclis Üyeleri Ergün Temel ve Tahsin Mert Karagöz ile birikte dün gece yangın felaketiyle sarsılan Mudurnu Alpağut Köyü’nü ziyaret ederek acılı aileye başsağlığı diledi.

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı paylaşımında, “Acının tarifi yok… Kelimeler kifayetsiz… Sefa ve Merve’ye kardeşimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz. Bir baba olarak tek temennim, Allah hiç kimseyi evlat acısıyla sınamasın” ifadelerini kullandı.