Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Erpiliç’ten Gaz Sızıntısıyla İlgili Açıklama

Erpiliç’ten Gaz Sızıntısıyla İlgili Açıklama
Erpiliç Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Öztürk, Bolca Hindi kesimhanesinde amonyak gazı sızıntısından işçilerin etkilenmesi konusuna ilişkin bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Bolca Hindi Kesimhanesinde 7 işçi amonyak gazı transferi esnasında fenalaştı. İşçilerin fenalaştığını fark eden fabrika yetkilileri sağlık ekiplerine haber verdi ve sızan gazdan etkilenen işçiler hastanelerde tedavi altına alındı. Yaşanan olayla ilgili Erpiliç Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Öztürk, yazılı bir basın açıklaması yaptı.

“ÇALIŞANLARIMIZIN SAĞLIK DURUMUYLA BİREBİR İLGİLENİLMİŞTİR”

Öztürk yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “8 Temmuz 2020 tarihinde Bolca Hindi üretim tesisi parçalama bölümünde amonyak sızıntısı meydana gelmiş,  1-2 saat gibi kısa bir sürede teknik ekiplerimizce müdahale edilmiştir.  Amonyak sızıntısından etkilenen çalışanlarımıza şirket hekimimiz tarafından ilk müdahale yapılmış olup kontrol amaçlı hastaneye sevk edilmiştir. Çalışanlarımızın sağlık durumuyla birebir ilgilenilmiş ve kendileri gün içersinde hastaneden taburcu edilmiştir. AFAD ekipleri tarafından yapılan ölçümlerin ardından üretim tesisimiz 1-2 saat sonra faaliyetlerine devam etmiştir.”