Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Yüksek teknoloji ile her zaman bir adım önde

Yüksek teknoloji ile her zaman bir adım önde
1997 yılında Ankara Ostim'de faaliyete başlayan sektörün öncü firmalarından Bozkurt Asansör, Bolu'da Tabaklar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:70/9'da hizmet vermektedir.
Asansör montaj, asansör periyodik bakım, asansör arıza onarım ve asansör revizyonu (modernizasyonu) alanlarında faaliyet gösteren Bozkurt Asansör, kurulduğu yıldan itibaren çeşitli sektörlerin ihtiyaçlarına odaklanarak hizmet vermektedir. Asansör montaj konusunda güvenliğin öneminin bilincinde olan firma, hizmet sunduğu tüm müşterilerine ayrımsız olarak yüksek güvenliği, kaliteyi ve konforu sunmaktadır.

Meslek ahlakına uygun, sürekli kendini yenileyen kurulduğu yıldan itibaren çeşitli sektörlerin ihtiyaçlarına odaklanan Bozkurt Asansör; her türlü şahıs asansörleri, hidrolik asansörler, panaromik asansörler, makine dairesiz asansörler, yük asansörleri, sedye asansörleri, monşarj asansörleri, merdiven asansörleri, araç asansörleri ve havuz asansörlerinin montajını standartlara uygun olarak, güvenli ve başarılı bir şekilde gerçekleştirmektedir.

Ankara merkezli firma Bolu ve Düzce'de olan ofisleri ile asansör sektöründe eksiksiz hizmet vermektedir.