Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

13. ETAP YATIRIMCILARI MAKİNELERİNE KAVUŞUYOR

13. ETAP YATIRIMCILARI MAKİNELERİNE KAVUŞUYOR
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ilimizde 13.Etapta 20 proje onaylandı. Çiftlik faaliyetlerinin geliştirilmesi konusunda 12 yatırımcının hibe başvurusu kabul edildi.


Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların desteklenmesi hakkındaki Tebliğ çerçevesinde Çiftlik Faaliyetlerinin Geliştirilmesine Yönelik Altyapı Yatırımları konusunda Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile hibe sözleşmesi imzalayan 12 yatırımcı makine ekipmanlarını teslim almaya başladı.

“ÜRETEN BOLU'NUN ÜRETEN ÇİFTÇİLERİNE HAYIRLI OLSUN”          

Konu ile ilgili yapılan açıklamada; “Bolu İlimizde 13.etapta 20 proje Bakanlığımızca onaylanmış olup çiftlik faaliyetlerinin geliştirilmesi konusunda 12 yatırımcımızın hibe başvurusu kabul edilmiştir. Yatırımcılar, tarımsal faaliyetleri için ihtiyaç duydukları Silaj, saman, yem karma, vb. makine ekipmanları %50 hibe desteği ile almışlardır. Bakanlığımız Çiftlik Faaliyetlerinin Geliştirilmesi Projesi (ÇFG) altyapı konusunda toplam 1.524.950 TL olan proje bütçesine 762.475,00 TL hibe desteklemesi sağlayacaktır. Üreten Bolu'nun Üreten çiftçilerine hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.