Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Bolu Belediyesi Kurban Bağışlarınızı Bekliyor

Bolu Belediyesi Kurban Bağışlarınızı Bekliyor
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında Bolu Belediyesi Temmuz Ayı ikinci Birleşimi Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Bolu Belediye Meclisi Temmuz Ayı 2. Oturumu canlı yayınlanırken, toplantıda Başkan Özcan, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Bolu Belediyesi olarak “gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere” kurban bağışı almaya devam ettiğini söyledi.

Haber: Aslı Akış

Bolu Belediyesi tarafından “Kurban Paylaşmaktır” sloganıyla başlatılan kurban bağışı kampanyası için bağış bedeli 950 TL olarak belirlendi.

Bu yılki kurban bağışlarını Bolu Belediyesi aracılığıyla il genelinde yaşayan gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyenler, belediyenin 444 26 58 numaralı çağrı merkeziyle iletişime geçilebileceği gibi, bağış bedelini Halk Bankası 0256 Bolu Şubesi, 0700 0037 hesap numaralı ve TR57 0001 2009 2560 0007 0000 37 İBAN nolu banka hesaplarına da yatırabilirler.

Öte yandan, Bolu Belediyesi 4 günlük Kurban Bayramı boyunca 07.00 -19.00 saatleri arasında da kurban bağışı ve kurban payı almaya devam edecek.

“BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNDEN BAŞLANGIÇ KATKISI BEKLİYORUM”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediye Meclisi ikinci oturumda kurban bağışı ile ilgili konuşarak belediye meclis üyelerinden başlangıç katkısı beklediğini söyledi. Özcan;  “Geçen yıl çok kısa sürede hazırlanabildik. Ancak geçen yıl topladığımız kurban bayramı yardımları 1 yıl boyunca aşevimize yetti. İlk kez kırmızı et almadık. Bu sene daha fazlasını toplamak istiyoruz. Bir de hem aşevinin ihtiyaçlarının tamamı için kullanalım hem de yoksul ailelerimize 2-3 kg’lik paketlerle bunları verelim istiyoruz. Bu konuda zorlama olmaz ama ben belediye meclis üyelerimizden bu konuda bir başlangıç katkısı bekliyorum. İsa Bey bizzat arayarak bazılarının aklına getirecektir. İnşallah bu sene daha çok kurban eti toplayıp, aşevindeki ihtiyaç dışındakileri de paketleyerek yoksul vatandaşlarımıza ulaştıralım. Kurban dışında da insanların evine et girebilsin mantığıyla düşünüyoruz bunu. Eğer destek verirseniz teşekkür ediyoruz. Ben Kamuran Avcı’nın destek vereceğini hissediyorum. Mantıklı geldi, aklına yattı” ifadelerini kullandı.