Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DOĞANAY İLK 10 İÇİNDE

DOĞANAY İLK 10 İÇİNDE
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Partili 81 İl Başkanı içerisinde en çok beğeni alan İl başkanı sayfasında 6.oldu. Doğanay, “Her gün 19 bin 137 gönül dostumuz sayfamızı ziyaret etmiş. İlgilerini eksik etmeyen, destek veren tüm gönül dostlarına teşekkürler” dedi.

Haber: Aslı Akış

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, yaklaşık bir yıl önce açtığı ve gerçekleştirilen çalışmaların paylaşıldığı sosyal medya hesabında 81 il başkanları sayfası arasından 6. sırada yer alarak günlük ziyaretçinin 19 bin 137 olduğunu kaydetti.

TEŞEKKÜRLER GÖNÜL DOSTLARI”

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulunarak; “Mesafeleri ortadan kaldırmak, gerek Bolu için gerekse de Teşkilatımızla yaptığımız çalışmaları sizlere duyurmak için yaklaşık bir yıl önce açtığımız bu sayfamıza gösterdiğiniz ilgi sonrası sayfamız; AK Partili 81 İl Başkanı içerisinde en çok beğeni alan 6. İl Başkanı sayfası olarak sosyal medyada yer almaktadır.

Ayrıca yine Haziran ayında 162 paylaşım yaptığımız sayfamızı 574 bin 121 gönül dostumuz ziyaret etmiş bulunuyor. Bu da her gün 19 bin137 gönül dostumuz sayfamızı ziyaret etmiş. İlgilerini eksik etmeyen, destek veren tüm gönül dostlarına teşekkürler. Allah razı olsun” ifadelerine yer verdi.