Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Başkan Yardımcısı Özdemir uyardı

Başkan Yardımcısı Özdemir uyardı

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kendi ismini kullanan dolandırıcıların Bolulu vatandaşlardan para ve yardım talebinde bulunduğunu ifade ederek, vatandaşları söz konusu durumla ilgili dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü ve Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile son günlerde, 0552 687 57 ** numaralı telefondan kendi ismini kullanarak Bolulu vatandaşlardan para ve yardım talebinde bulunulduğunu ifade etti.

Özdemir, Bolulu vatandaşları dolandırıcılara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunarak, söz konusu olay ile karşılaşan vatandaşların emniyet birimlerine haber vermelerini istedi.

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Son günlerde çok sayıda kişinin 0552 687 57 ** numaralı telefonla arandığı ve adımın kullanılarak ‘para’ ve ‘yardım’ talep edildiğini öğrendim. Bu yaşanan dolandırıcılık olaylarına karşı tüm vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını ve vakit kaybetmeden emniyet birimlerine bilgi vermelerini rica ederim” ifadelerini kullandı.