Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Metin’den Demirkol’a Ziyaret

Metin’den Demirkol’a Ziyaret
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, yeniden Bolu İl Sağlık Müdürü olarak atanan Muhammed Emin Demirkol’u ziyaret etti.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu’da ziyaretlerine devam ediyor. İl Özel İdare ve İl Emniyet Müdürlüğü’nün ardından Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol’u ziyaret etti. Bolu AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu AK Parti Milletvekili Arzu Aydın, Bolu AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ ve AK Partili yöneticiler ile Muhammed Emin Demirkol’a görevinde başarılar dileyen Fatih Metin, Bolu’daki korona virüs salgınındaki son durumları hakkında bilgi aldı. Metin, Muhammed Emin Demirkol’a korona virüs ile mücadele kapsamında başarılar diledi.

“HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Muhammed Emin Demirkol, Fatih Metin’e ve AK Partili vekillere pandemi sürecindeki desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Korona virüs ile mücadele kapsamında bizlere yardımcı olan Fatih Metin’e ve AK Partili vekillere çok teşekkür ediyorum. Bolu’da tıbbi erzaklar konusunda bir sıkıntı yaşanmadı. Sizlerin verdiği destek ile en az hasar ile atlatacağımıza inanıyoruz bu süreci” dedi.

“ASIL BİZ TEŞEKKÜR EDERİZ”

Fatih Metin, “Salgın süreci boyunca vatandaşların sağlığı için çalıştığınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Bolu bu pandemi sürecinde en başarılı illerden bir tanesi oldu. Bunlar tabi ki de İl Sağlık Müdürümüz ve Bolu’daki sağlık çalışanlarımızın sayesinde. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.