Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Bolu Belediyesi, Yedigöller’de hastalanan köpeğin yardımına koştu

Bolu Belediyesi, Yedigöller’de hastalanan köpeğin yardımına koştu
Bolu Belediyesi, şehir dışından Bolu Yedigöller’e kamp yapmak için gelen ve köpeğinin rahatsızlanması üzerine belediyeye ulaşan bir vatandaşın yardımına koştu. Hastalanan köpek Bolu’da yapılan ilk müdahalenin ardından Belediye ekiplerince Ankara’ya sevk edildi.


Kamp yapmak için Bolu Yedigöller’e gelen İren Kolsuz isimli bir vatandaş köpeğinin hastalanması üzerine şehir merkezinde bulunan bir veteriner hekime giderek köpeğini muayene ettirdi. Köpeğinin nefes almakta güçlük çektiğini, kalbinde problem olduğunu ve Ankara’da müdahale edilebileceğini öğrenmesi üzerine Bolu Belediyesi arayan İren Kolsuz, belediye ekiplerinden yardım istedi.

Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdür Vekili Gülden Özaydın ile birlikte Bolu Belediye Meclis üyesi ve Bolu Belediye Meclisi Hayvan Hakları Komisyonu üyesi Tahsin Mert Karagöz, yardım talebi kendilerine ulaşır ulaşmaz İren Kolsuz ile görüşerek köpeğinin Ankara’ya sevk edilmesi için harekete geçti.

“Bolu Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum”

Bolu Belediyesi’ne ilgisinden ve yardımlarından dolayı teşekkür eden İren Kolsuz; “Köpeğimle birlikte hafta sonu için Yedigöller’de kamp yapmaya gelmiştik ve köpeğim birden bire rahatsızlandı. Aracım olmadığından dolayı oradaki vatandaşların yardımı ile merkezde bir veterinere geldik. Burada köpeğimin Ankara’da tedavi edilebileceğini öğrendim ve hemen Bolu Belediyesi’ni arayarak yardım istedim. Sağ olsunlar hemen ilgilendiler ve köpeğimle birlikte Ankara’ya transferimiz için bize yardımcı oldular. Çok ama çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Yardımcı olmak için hemen harekete geçtik”

Konu ile ilgili bilgiler veren Bolu Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürü Gülden Özaydın ise; “İren hanım Yedigöller’e kamp için gelmiş. Köpeğinin orada hastalanması üzerine aracı olmadığı için bir şekilde orada bulunan vatandaşların yardımı ile merkezde bir veteriner hekime kadar ulaşmış. Buraya geldiğinde de ilk müdahalenin ardından acil olarak Ankara’ya gitmesi gerektiği söylenmiş kendisine. Ne yapacağını düşünürken internetten Belediyemizin hayvan ambulansı olduğunu öğrenmiş ve bize ulaştı. Biz de, İren Hanım ile birlikte köpeğinin Ankara’ya yetiştirilmesi için hemen harekete geçtik” dedi.

“İnşallah Ankara’da eski sağlığına kavuşacak”

Bolu Belediye Meclis üyesi ve Bolu Belediye Meclisi Hayvan Hakları Komisyonu üyesi Tahsin Mert Karagöz ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Belediyemizin çalışmalarıyla birlikte ekiplerimiz hızlı bir şekilde yönlendirildi ve şu an canımız buradan yola çıktı. Ankara’ya gidiyor ve umarım eski sağlığına kavuşacak. Ben buradan duyarlı olan herkese teşekkürlerimiz sunuyorum”