Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Başkan Özcan Burdur’da

Başkan Özcan Burdur’da
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ilki Yalova’da ikincisi Bolu’da gerçekleştirilen Belediye Başkanları toplantısının üçüncüsüne Burdur’da katıldı. Başkan Özcan toplantı öncesinde gazetecilerin sorusunu da yanıtlayarak; “Bayram Özçelik’in siyasi anlayışı yardımcı olmak değil engellemek üzerine. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in bizlere göre işi daha zor” dedi.

Haber: Aslı Akış

Düzenli olarak yapılan CHP’ li Belediye Başkanları toplantısının üçüncüsü Burdur da gerçekleştirildi. Toplantı öncesinde Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret eden belediye başkanları daha sonra Burdur Müzesini gezerek Gazi ve İstasyon Caddesinde vatandaşlarla sohbet ettiler.

Pandemi süreci nedeni ile 2 ay aradan sonra Burdur da gerçekleşen toplantıya Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Görevden uzaklaştırılan eski Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz; “Pandemi sürecinde belediyelerin daralan ekonomik yapısını ve şehre yapılacak hizmetleri ele alınacağını belirterek İnşallah bu toplantının ülkemiz ve şehrimize daha iyi hizmet etme fikirleri gün yüzüne çıkartarak topluma faydalı oluruz” dedi.

Toplantıda soru cevap bölümün de bir gazetecinin “Burdur hariç diğer illerdeki belediye başkanları biraz daha rahat, çünkü o illerde Bayram Özçelik gibi tecrübeli bir iktidar milletvekili yok” sorusuna Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan cevap verdi. Özcan; “Yıllarca Sayın Bayram Özçelik ile birlikte çalıştık. Özçelik’in siyasi anlayışı yardımcı olmak değil engellemek üzerine. Sayın Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in bizlere göre işi daha zor” ifadelerini kullandı.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in ev sahipliğinde yapılan ve 3-5 Temmuz tarihleri arasında sürecek toplantının son gününde katılımcı belediye başkanları Burdur'un tarihi ve turistik bölgelerini gezecek.