Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

PRODEF ASANSÖR’DEN TAKSİT İMKANI

PRODEF ASANSÖR’DEN TAKSİT İMKANI
Güçlü referanslarıyla sektörün öncü firmalarından Prodef Asansör, müşteri memnuniyeti çerçevesinde ilerlemeye devam ediyor.
PRODEF ASANSÖR, global dünya normlarındaki kuruluşlar seviyesine gelmek ve aranan bir marka olabilmek için var güçleriyle çalışarak uluslararası standartlar kapsamında gelişen teknolojiyi sürekli takip etmektedir. 

Prodef Asansör; montaj çalışmalarını müşterilerin isteklerine göre en uygun şekilde projelendirip, montaj sürecini bu projeye uygun olarak titiz bir çalışmayla tamamlayıp kalite kontrol ekibiyle son kontrolleri yaparak teslim eder.
Asansör Revizyon

Binanızdaki asansörler kullanım şartlarına da bağlı olarak belli bir ömre sahiptir. Diğer makinelerde olduğu gibi zamanla elektronik, mekanik ve teknik ömürlerini tamamlarlar. Zaman içerisinde yıpranmış ve tehlike arz eden asansörler hem görsel açıdan rahatsız edici hem de güvenlik açısından tehlikeli olabilir.

Asansör Bakım - Arıza

Asansörlerinizi güven içinde kullanabilmek için periyodik olarak bakımlarını yaptırmalısınız. Bu bakımlar asansörlerinizin ve çevre birimlerinin daha uzun süre ve sağlıklı kullanılmasını sağlar. Prodef Asansör tecrübeli bakım ekipleri ile asansörlerinizin bakımını yapar sizlere güvenle kullanmak kalır.