Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ALTUNDAĞ İNŞAAT YENİ YERİNDE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

ALTUNDAĞ İNŞAAT YENİ YERİNDE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR
2006 yılında inşaat sektöründe faaliyete başlayan Altundağ İnşaat sektörün güvenilir ve saygın firmalarından biri olarak Bolu'da çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.


Sektördeki faaliyetlerini bina inşaatları ile sürdüren Altundağ İnşaat, yeni ofisine taşındı. Aile şirketi olarak hizmet veren Altundağ İnşaat'ın işletmeciliğini Kenan ve Hüseyin Altundağ yapıyor.

D-100 karayolu üzerinde İhsaniye Mahallesi’nde hizmete vermeye devam eden Altundağ İnşaat'ın ortaklarından Kenan Altundağ, "Firmamız büyük yerimiz küçük olduğu için taşınma gereği duyduk. Eski ofisimiz küçük olduğu için gelen misafirlerimizi rahat ağırlayamıyorduk. Şimdi her gelen müşteriyi içeri alabiliyoruz. Çayımızı, kahvemizi ikram edebiliyoruz." dedi.

“8 SENE İÇERİSİNDE YAKLAŞIK 800 DAİRE YAPTIK”

2020 yılı sonunda ve 2021 yılı içerisinde başlayacağı projelerden bahseden Kenan Altundağ, "8 sene içerisinde ortalama 700-800 daire yaptık. Şu an devam eden Sağlık Mahallesinde 20, İzzet Baysal Mahallesinde 30, Kılıçaslan'da inşaat halinde olan 9 dairelik bloğumuz var. 2020 yılı sonunda ve 2021 yılı içerisinde Sağlık Mahallesinde başlayacağımız 6 blok 120 daireden oluşan ve Kılıçaslan Mahallesinde 100 daireye yakın yapılacak projelerimiz var." şeklinde konuştu.