Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GEÇMİŞTE İHMAL EDİLEN SOKAKLARIN YOLLARI YENİLENİYOR

GEÇMİŞTE İHMAL EDİLEN SOKAKLARIN YOLLARI YENİLENİYOR
Bolu Belediyesi’nce geçmişte ihmal edilen bölgelere yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında Bahar ve Cengaver Sokak sıcak asfalta kavuşacak.


Koronavirüs salgınına rağmen planlı çalışmalarında hız kesmeyen Bolu Belediyesi, şehrin ulaşım ağını iyileştirmek için başlattığı çalışmalarını sürdürüyor.

BAHAR SOKAK VE CENGAVER SOKAK YENİLENECEK

Geçmişte ihmal edilen Gölyüzü ve Sağlık Mahallesi’ndeki iki önemli sokağın bozuk yollarını yenilemek için düğmeye basıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gölyüzü Mahallesi Bahar Sokak ve Sağlık Mahallesi Cengaver Sokak’ın bozulan yollarını sıcak asfaltla yenileyecek.

PARKE TAŞLARI SÖKÜLDÜ

Kısa süre önce başlatılan çalışmalarda her iki sokağın artık ekonomik ömrünü tamamlamış kilitli parke taşları belediye ekiplerce söküldü.  Ekipler iş makineleri ve silindirlerle asfalt atılacak sokağın yolunu düzlerken, diğer yandan da kaldırım ve refüj çalışması yapıyor.

HAVALAR AÇILIR AÇILMAZ ASFALT SERİMİNE GEÇİLECEK

Her iki sokakta yapılan yol düzleme ve kaldırım çalışmalarının birkaç gün içinde bitirilerek, yağışlı havanın yerini güneşli havaya bırakmasıyla birlikte sıcak asfalt serimine geçilmesi planlanıyor.