Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FIRAT HOCA MENEMENSPOR MAÇINDAN UMUTLU

FIRAT HOCA MENEMENSPOR MAÇINDAN UMUTLU
Boluspor Teknik Direktörü Fırat Gül, haftalık basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Gül, önümüzdeki hafta oynanacak Menemenspor maçı ile ilgili olarak, “Playoff oynamak isteyen bir takım, ligden kopmuş değiller. 38 puan almış bir takım bir şeyleri doğru yapıyordur. Biz de elimizden geldiğince doğru oyuncularla sahaya çıkıp, Menemen maçında skor almaya çalışacağız” dedi.

Haber: Ömer ÇETİNASLAN

Boluspor Teknik Direktörü Fırat Gül, Boluspor’un akşam antrenmanı öncesinde düzenlediği haftalık basın toplantısında, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz hafta oynanan Altınordu maçında alınan beraberliğe ilişkin değerlendirmelerde bulunan Gül, Boluspor’un 30. haftada oynayacağı Menemenspor maçı ile ilgili konuştu.

“LİGİN EN GENÇ VE EN DİNAMİK TAKIMI”

Boluspor Teknik Direktörü Fırat Gül, Altınordu maçının Boluspor açısından önemli bir maç olduğunu vurgulayarak, “Altınordu maçı bizim için önem derecesi yüksek bir maçtı. Altınordu ligin en genç ve en dinamik takımı. 1 puan için geldiklerinin farkındaydık, maç öncesinde önde olan baskılarımız çok fazlaydı. Oyunu rakibe kabul ettirmek, topa sahip olma, rakibi ezberin dışına itmek istedik. Santrafor oyuncularımız sakattı, o yüzden kenar oyuncularımızı santrafor olarak kullandık. Bundan sonraki maçlarda bir şekilde skora yansıtıp sonuç almaya çalışacağız. Ceza sahasına girmek için zorlandık. Bunun sebebi Altınordu’nun 5-4-1 şeklinde dizilmesi. Sonuç itibariyle maç 0-0 bitti” diye konuştu.

“MENEMEN MAÇINDA SKOR ALMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

Menemenspor maçında puan almak istediklerini ifade eden Gül, “Menemenspor şu an az da olsa playoff oynamak isteyen bir takım, ligden kopmuş değiller. Dinamik oyuncuları ve alttan gelen oyuncuları var. İlk defa bu ligde oynayan oyuncuları var. Hedefi olan oyuncuları var. En büyük artıları bu diye düşünüyorum. Ciddi bir takım savunmaları var. Oyunun hücum tarafında etkili oyuncuları var. 38 puan almış bir takım bir şeyleri doğru yapıyordur. Biz de elimizden geldiğince doğru oyuncularla sahaya çıkıp, Menemen maçında skor almaya çalışacağız” şeklinde konuştu.