Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Nehir Bebek Spa bebeklere hizmet vermeye devam ediyor

Nehir Bebek Spa bebeklere hizmet vermeye devam ediyor
Bolu Nehir Bebek Spa, Türkiye’de öncü oldukları bebek masajı ve spa ile Bolu’daki bebeklere hizmet vermeye devam ediyor.

Bolu’da bebeklere yalnızca spa ve masaj hizmeti olarak değil aynı zamanda, özel günlerinde de yanlarında olmaları için çabalayan Bolu Nehir Bebek Spa, Bolu’daki bebeklere hizmet vermeye devam ediyor. Bebeklerin özel anlarında onlarla birlikte olan ve ailelerin güvenle bebeklerini emanet ettikleri yerlerin başında gelen Nehir Bebek Spa, organizasyonlarda yer almaktan mutluluk duyuyor.

“MUTLULUKLARINA ORTAK OLDUK”

Bolu Nehir Bebek Spa’nın sahibi Emine Gümüş, “Biz Bolu Nehir Bebek Spa ailesi olarak açıldığımız günden bu yana bebeklerimize yalnızca spa ve masaj hizmeti olarak değil, onların özel günleri değerli anlarında ve yaşayacağı ilklerinde yanlarında olmayı hedefledik. Bizim de ilk defa yapmış olduğumuz ve ülkemizde de bir ilk olan bebek spasında, 40 uçurtma organizasyonuyla seansımızı gerçekleştirerek ailemizin mutluluğuna ortak olduk. Bolu Nehir Bebek Spa, bir aile aktivite merkezi olarak her zaman ailelerimizin doğum günü, diş buğdayı, 40 uçurma vb. organizasyonlarında yer almaktan her zaman mutluluk duyacak” dedi.