Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Başkan Özcan’dan Babalar Günü ziyaretleri: İlk o babalara koştu…

Başkan Özcan’dan Babalar Günü ziyaretleri: İlk o babalara koştu…
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Babalar Günü dolayısıyla şehit Ozan Özen’in babası Metin Özen’i ve yıllardır iki engelli çocuğu ile felçli eşine bakan Abdi Armağan'ı ziyaret ederek, Babalar Günlerini kutladı.


Belediye Başkanı Tanju Özcan, Babalar Günü dolayısıyla Pazar günü iki anlamlı ziyaret gerçekleştirdi.  Ziyaretlerde Başkan Özcan’a Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Başkanlığı Sözcüsü Rasim Özdemir ile Halkla İlişkiler Müdürü Leyla Beykoz eşlik etti.

Şehit babasını yalnız bırakmadı
Başkan Tanju Özcan, gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilk olarak, 15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında İstanbul’da çıkan olaylarda şehit edilen polis memuru Ozan Özen’in Sümer Mahallesi’ndeki baba ocağına gitti.  Başkan Özcan, burada 15 Temmuz şehidinin babası Metin Özen ve diğer aile bireyleri ile sohbet ederek, ‘Babalar Günü’nü kutladı ve günün anısına hediye takdim etti.

Armağan ailesini de ziyaret etti
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan daha sonra ise, iki engelli çocuk babası Abdi Armağan'ı ziyaret etti.  Armağan ailesinin yaşadığı eve giden Özcan, yıllardır büyük fedakarlıklarla hem engelli iki çocuğuna hem de felçili eşine bakan Abdi Armağan’ın Babalar Günü’nü kutlayarak hediyesini teslim etti. Özcan ayrıca baba Armağan’ı fedakarlığı dolayısıyla  da kutlayarak ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.