Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Bu sene çok yağdı, daha da yağacak

Bu sene çok yağdı, daha da yağacak
Bolu’da şiddetli yağmur, apartmanların giriş katları ve yollarda su baskınlarına neden oldu. Yağmur nedeniyle bir çok yolda göçük oluşurken, yağışların hafta sonunda da devam edeceği öğrenildi.

Şiddetli yağmurlar sonrası rögar kapaklarının tıkanması nedeniyle Borazanlar ve Sümer mahallelerinde bulunan bazı ev ve iş yerlerinin giriş katlarında su birikintileri oluştu. Vatandaşlar suların evlerine girmesini engellemek için yol üzerinde bulunan rögar kapaklarını kendi imkanlarıyla açarak suların akmasını sağladı. Vatandaşların ihbarı üzerine su baskınlarının yaşandığı bölgelerde itfaiye ekipleri tahliye çalışması başlattı.

Şiddetli yağmur nedeniyle Borazanlar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı’nda yolda çökme meydana geldi. Çökme nedeniyle trafik ekipleri çalışma yapılması için yolu trafiğe kapattı. Su baskınlarının yoğun olarak yaşandığı yerlerdeki vatandaşlar, her yağmurda aynı manzarayla karşılaştıklarını belirterek yetkililerden yardım istedi.

HAFTA SONUNDA DA YAĞACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahminlerine göre ilimizde yağışlar önümüzdeki haftada devam edecek. Özellikle hafta sonuna dikkat çeken Meteoroloji Genel Müdürlüğü yağışların hafta sonunda etkili yağacağını bildirdi.