Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İsa Sayın Başkan Özcan’ı Ziyaret Etti

İsa Sayın Başkan Özcan’ı Ziyaret Etti
Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın, yönetim kurulu ile birlikte Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı makamında ziyaret etti.


HABER: Aslı Akış

Ziyarette konuklarına karşı samimi ve sıcak bir karşılamada bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın’a belediye çalışmalarından bahsetti. Karşılıklı olarak ülke geneli ve Bolu ile ilgili güncel meselelere değinilen ziyarette parti görüşleri hakkında fikir alışverişi yapıldı. Özcan ve Sayın, Pandemi sürecine dair değerlendirmelerde bulundular.

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın ve yönetim kurulu tarafından, Başkan Özcan’a Paşaköy alt geçidine yapılan siyasi liderlerin resim ve sözleri için kucaklayıcı tutumundan dolayı teşekkür edildi.

“ERBAKAN’IN “DAVAM” ADLI KİTABINI HEDİYE ETTİ”

Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Tanju Özcan’a yapacağı her hayırlı işte parti olarak yanında bulunacaklarını, yanlış tutumlarını da açık bir şekilde ifade edeceklerini dile getiren İsa Sayın Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın “DAVAM” adlı kitabını hediye etti.

Görüşmeye katılan Yönetim Kurulu Özcan’a misafirperverliğinden dolayı teşekkürde bulunarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.