Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Fatih Metin Gölköy Sözünü Tuttu

Fatih Metin Gölköy Sözünü Tuttu
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Gölköy’ün konusunda geçtiğimiz aylarda verdiği sözü tuttu. Gölköy’de yapılacak düzenlemeler için gerekli ödeneğin çıkmasını sağlayan Bakan yardımcısı Metin, Gölköy’ün Bolu halkına yakışır bir yer olması için gerekeni yapacağını söyledi.

Bolu’ya sağladığı yatırımlarla, vatandaşın takdirini kazanan Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Fatih Metin, uzun zamandır akıbeti merak edilen Gölköy konusunu da çözdü. Metin’in girişimleriyle Gölköy farklı bir çehreye kavuşacak

 

YOLLAR YAPILIYOR

Konuyla ilgili açıklama yapan Bakan yardımcısı Fatifh Metin,   Gölköy çevresinde bulunan ulaşım yollarının Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ile Bolu İl Özel İdaresi arasında düzenlenen protokol ile yapılacağını belirti. Gerekli ödeneğin Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünce tahsis edildiğini söyleyen Metin, resmi işlemlerin tamamlanmasına ve hava durumunun asfalt için uygun hale gelmesine müteakip Gölköy çevresinde yaklaşık 5 km’lik yol yapılacağının bilgisini verdi.

 

YAPILAŞMAYA İZİN VERİLMEYECEK

Gölköy Barajı çevresinde yapılaşmaya kesinlikle izin verilmeyeceğini dile getiren Bakan Yardımcı Metin; “Havza Koruma planlarına uygun olarak Gölköy mesire alanında bulunan piknik ve ortak kullanım alanlarında yapılan çalışmalar devam ediyor. En kısa süre içerisinde çalışmaları tamamlayarak Gölköy Barajı çevresinin Bolu halkına yakışır bir şekilde düzenleneceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Gölköy Bolulularındır ve Bolululara yakışır bir şekilde düzenleme yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır” dedi.