Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Abant'ta hafta sonu yoğunluğu

Abant'ta hafta sonu yoğunluğu
Hafta sonu tatilini ve güzel havayı fırsat bilenler, Bolu'nun doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı'na gelerek keyifli vakit geçirdi. Tatilciler, koronavirüs tedbirleri kapsamında kurallara uygun piknik yaptı.


Bolu'nun doğal güzellikleri ile ünlü Abant Tabiat Parkı, hafta sonu doğa tutkunlarının ilgi odağı oldu. Bazı tatilciler yeni tip koronavirüs (Kovid-19) 'ten korunmak için kendi yöntemleriyle tedbir aldı.

Kent merkezine yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta bulunan tabiat parkı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) normalleşme sürecinin başlamasıyla yerli tatilcilerin uğrak mekanlarından biri haline geldi.

GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDILAR

Günübirlik tatil için Abant'a gelen tatilciler, göl çevresinde yürüyüş yaparak, piknik alanlarında piknik yaparak ve hatıra fotoğrafı çektirerek güzel havanın keyfini çıkardı.

Tatilciler, koronavirüs tedbirleri kapsamında kurallara uygun piknik yaptı.

Hafta sonu tatili için Düzce'den Abant'a gelen Cemil Yeşildağ, yaptığı açıklamada, "Ailece piknik için tabiat parkına geldik. Oğlum okuyordu ve eşim de çalışıyordu. Hepimiz burada buluştuk. Biraz da şehrin stresinden uzak durmak için buraya geldik." diye konuştu.

Yeşildağ, koronavirüsten korunmak için kendi imkanlarıyla önlemler aldıklarını, sosyal mesafeye dikkat ettiklerini söyledi.