Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DOĞAYLA İÇ İÇE BİR MEKAN... İŞTE KARTALTEPE BUTİK OTEL…

DOĞAYLA İÇ İÇE BİR MEKAN... İŞTE KARTALTEPE BUTİK OTEL…
Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını turizm faaliyetlerini derinden etkiledi. Salgınla birlikte seyahat alışkanlıkları değişti. Daha az sayıda misafirin konakladığı butik oteller ve açık alanı daha fazla olan işletmeler ise vatandaşların tercih sebebi oldu.


Özle Haber: Aslı Akış

Artık normalleşme adımları atılmaya başladı. Mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmadığımız, sosyal mesafeyi koruyarak yaşadığımız şu günlerde daha çok doğayla iç içe temiz havada vakit geçirmeyi tercih edenler; bahçesi, manzarası, terası ve restoranı ile hizmet veren harika yerlerden bir tanesi “Kartaltepe Butik Otel”i sizler için araştırdık.

TEMİZ, PERSONELİ İYİ, KÜÇÜK BİR BUTİK OTEL KARTALTEPE

Aileniz ya da dostlarınızla birlikte nezih olarak vaktinizi geçireceğiniz, dinlenebileceğiz, konaklayabileceğiniz ve yeme içme olanaklarından yararlanabileceğiniz ve hatta geniş menü seçenekleri, temizliği, güler yüzlü personeli üstelik muhteşem manzarası, bahçesi ile Saraycık Köyü’ne bakan bir yamacın üzerinde yer alan Kartaltepe Butik Otel Bolu kent merkezine sadece 12 kilometre Kartalkaya Kayak Merkezi’ne arabayla sadece 25 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Kartaltepe Butik Otel’e ilk adım attığınızda sizi karşılayan sıcakkanlı İşletme Sahibi Sadun Bozbey personeli ile siz müşterilerinin rahatı için her türlü imkanı sağlıyor.

12 odası ile misafirlerine konforlu hizmet sağlayan Butik Otel’de halı kaplı zeminlere sahip olan tüm odalarda TV bulunmakla birlikte müşterilerin çalışmalarını yapabileceği çalışma masası, ücretsiz Wi-Fi,  oda sıcaklığını ayarlamak için klima ve ısıtma sistemi mevcut. Banyolarda tuvalet, duş, saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo malzemeleri ile odalarda 24 saat sıcak su imkanı var.

SINIRSIZ HİZMET SUNULUYOR

24 saat resepsiyon hizmeti de veren Kartaltepe Butik Otel’in içecek servisi yapılan ve günlük gazetelerin bulunduğu bir otel lobisi, sigara içmeyen müşteriler için özel oda ve iş seyahatindeki konuklar için toplantı odası var. Ayrıca tesise araçla gelen konuklar için de park yeri mevcut. Tesiste konukların eşyaları için bagaj muhafazası imkanı yer almakta olup otelde çocukların oynayabileceği bir bahçe bulunmakta.

MANZARA EŞLİĞİNDE KAHVALTI VE AKŞAM YEMEĞİ

Kartaltepe Butik Otel, yemyeşil doğanın içerisinde kafanız dinleyebileceğiniz, manzarasıyla insanı büyüleyen, kuş sesleri eşliğinde huzurlu güne size sunulan doğal ve tamamen organik bir sabah kahvaltısı ile başlangıç yapıp, geniş doğa manzaralı şık tasarımlı restoranında alakart menü ile öğle ve akşam yemeklerinde lezzetli mutfağının tadını çıkarabilirsiniz.

KÜTÜK EV BİR BAŞKA GÜZEL…

İşletme içerisinde çam ağaçlarının ortasında bir de kütük ev bulunuyor dileyen müşteriler bu kütük evde konaklama yapabiliyor. Ağaçların ve renk renk çiçeklerin arasında yer alan Kütük Ev’de şirin otantik bir ortamın keyfini çıkarabilirsiniz.