Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Ak Parti İl Başkanları Toplantısı Gerçekleştirildi

Ak Parti İl Başkanları Toplantısı Gerçekleştirildi
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in başkanlığında video konferans yöntemiyle düzenlenen İl Başkanları toplantısına katıldı.

Haber: Aslı Akış

AK Parti Genel Merkezi, koronavirüs sürecinde de çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Genel Merkez tarafından belirlenen program dahilinde teşkilatlar ile toplantılar video konferans yöntemiyle yapılmaya devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, video konferansla düzenlenen İl Başkanları toplantısına katıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda parti teşkilatlarının çalışmalarına ilişkin istişarelerde bulunuldu.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay toplantının ardından; “Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir'in başkanlığında İl Başkanları toplantımızı video konferans aracılığıyla gerçekleştirdik. Rabbim hayırlı kılsın inşallah” paylaşımında bulundu.

AK PARTİ TEŞKİLATI TOPLANDI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantı sonrasında AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay parti binasında il teşkilatı ile bir araya geldi. Sosyal mesafe kuralları gözetilerek yapılan toplantıda kongreler süreci ele alındı.

İl Başkanı Doğanay sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak; “Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir'in başkanlığında video konferansla gerçekleştirdiğimiz toplantının hemen ardından İl Kadın, İl Gençlik, Merkez İlçe Başkanım, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurullarımızın Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlarım ve Teşkilat Başkanlarımızla bir toplantı gerçekleştirdik.

Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir'in Teşkilatlarımıza bir anlamda ev ödevlerimizi gözden geçirdiğimiz ve bundan sonraki çalışma programını istişare ettiğimiz toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.