Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR
Bolu Belediye Meclisi Haziran Ayı Birinci Oturumu, 08 Haziran 2020 Pazartesi yapılacak. Toplantıda, encümen ve komisyon üyeliği seçimleri yapılacak. 2019 Yılı Faaliyet Raporu, 2019 Mali Gelir-Gider Kesin Hesabı ile Taşınır Mal Hesap Cetvelleri, İmar ve Tadilat başvuruları ile Birim Müdürlüklerinden gelen konular görüşülecek ve Denetim Komisyonu Raporu hakkında Meclise bilgi verilecek.

Korona virüs tedbirleri kapsamında toplanması Valilik iznine bağlanan Belediye Meclisi, Haziran ayı toplantısını olağan şekilde gerçekleştirecek. Toplantıda komisyonlara üye seçimi yapılacak.

Korona virüs tedbirleri kapsamında alınan karar gereği belediye ve il genel meclisi toplantılarının olağanüstü bir durum olmadığı sürece gerçekleştirilmesi ertelenmişti. Korona virüsün ülkemizdeki seyrinin düşüşe geçmesi ile birlikte atılan normalleşme adımları kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu da toplantılarına başladı. TBMM’nin olağan toplantılarının başlaması ile gözler Belediye ve İl Genel Meclisi toplantılarına çevrilmişti.

Normalleşme adımları ile Bolu Belediye Meclisi’nin Haziran ayı toplantısını olağan bir şekilde gerçekleştireceği öğrenildi.

Bolu Belediye Başkanlığı Haziran ayı Belediye Meclis toplantısı için yapılan duyuruda, “5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesi gereği, Bolu Belediye Meclisinin 2020 Yılı Haziran ayı Meclis toplantısı, gündemde yazılı konuları görüşüp karara bağlamak üzere 08 Haziran 2020 Pazartesi günü saat 17.30’da Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilecektir.

Sayın Belediye Meclis Üyelerimizin, belirtilen yer, gün ve saatte hazır bulunmaları rica olunur” ifadelerine yer verildi.

 Gündem:

1- Açılış – Yoklama – Saygı Duruşu – İstiklal Marşı,

2- Encümen Üyeliği seçimi 3 kişi (5393/33 S. Kanun Gizli Oy),

3- İhtisas Komisyonu Üyelerinin seçimi (5393/24 S. Kanun Açık Oy)

Plan ve Bütçe Komisyonu Üyelerinin seçimi (5 üye)

İmar Komisyonu Üyelerinin seçimi (5 üye)

Çeşitli İşler Komisyonu Üyelerinin seçimi (5 üye)

Teftiş ve Murakabe Komisyonu Üyelerinin seçimi (5 üye)

Turizm ve Tanıtma Komisyonu Üyelerinin seçimi (5 üye)

Hayvan Hakları Komisyonu Üyelerinin seçimi (5 üye)

4- 2019 Yılı Faaliyet Raporunun görüşülmesi,

5- Denetim Komisyonu Raporu hakkında Meclise bilgi verilmesi,

6- 2019 Mali Gelir-Gider Kesin Hesabı ile Taşınır Mal Hesap Cetvellerinin görüşülüp karara bağlanması,

7- İmar tadilat başvurularının görüşülmesi,

8- Birim Müdürlüklerinden gelecek evrakların görüşülmesi,

9- Dilek ve Temenniler.