Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“KIR DÜĞÜNÜ YA DA TOPLU ETKİNLİKLER…”

“KIR DÜĞÜNÜ YA DA TOPLU ETKİNLİKLER…”
Bolu Belediyespor Başkanı Sinan Barut, Gölcük Tabiat Parkı’nda yaptığı açıklamada, 1 Haziran’da ziyaretçi girişine açılan Gölcük’te şuan için kır düğünleri ve toplu organizasyonların yapılmayacağını ifade etti.

Haber: Ömer ÇETİNASLAN

Bolu Belediyespor Başkanı Sinan Barut, normalleşme adımları ile birlikte 1 Haziran’da, ziyaretçi girişine yeniden açılan Gölcük Tabiat Parkı’nda, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Barut, ilk etapta, Gölcük Tabiat Parkı’nda kır düğünü ya da toplu etkinliklerin yapılmayacağını söyledi.

“ŞUANDA HERHANGİ BİR ŞEKİLDE TOPLU ETKİNLİĞİMİZ OLMAYACAKTIR”

Barut, Gölcük’te kır düğünleri ve toplu organizasyonların yapılıp yapılmayacağına ilişkin soruya şu şekilde cevap verdi: “Gölcük’te kır düğünü yapıp, diğer insanları çok fazla riske atmak doğru değil. Gölcük’te bir kır düğünü ya da toplu etkinlik yapacaksınız, katılanların dışında buraya piknik için gelenlerin de sağlığını sıkıntıya sokmamız mümkün değil. Onun için şuanda, herhangi bir şekilde toplu etkinliğimiz olmayacaktır.

“BİRLİKTE GELEN GRUPLARIN AYNI MASADA OTURMALARIN HERHANGİ BİR ENGEL YOKTUR”

Bireysel ya da küçük gruplar halinde gelen insanlar da burada istediği gibi gezeceklerdir. Beraber oturmalarında herhangi bir engel yoktur. Restoranlar ve otellerde bile birkaç aile birlikte gelmişseniz, aynı masada birlikte oturabiliyorsunuz ama diğer insanlarla olan mesafeye, herkes bir şekilde saygı göstercektir.”