Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN’DAN CADDE AÇIKLAMASI

BAŞKAN ÖZCAN’DAN CADDE AÇIKLAMASI
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İzzet Baysal Caddesi esnafının caddenin Kent Meydanı’ndan Demokrasi Meydanı’na kadar olan güzergahın tek şeritten araç trafiğine açılmasıyla ilgili açıklamada bulundu. Özcan; “Güler 2 işhanı önünden Belediye önüne kadar olan kısmı sadece belediye otobüslerine açacağız” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sadece Güler 2 işhanı önünden Belediye önüne kadar olan kısmın tek yönlü olarak belediye otobüslerine açılacağını söyledi.

Başkan Özcan bu caddenin trafiğe açılması yönünde 2 kez anket yaptırdığını ifade ederek, “Seçimden önce bir anket yaptırdım. Ankette vatandaşların yüzde 76'sı açılmaması, yüzde 13'ü açılması ve yüzde 1'de kararsız oy kullandı. Yine seçimden sonra başka bir firmaya aynı anketi yaptırdım ve yine aynı sonuçlar geldi. Açık şekilde halk buranın araç trafiğine açılmasını istemiyor” şeklinde konuştu.

ANA DURAKLAR BELEDİYE ÖNÜNDE OLACAK

Başkan Özcan, “Biz Belediye önünde ki TEB Bankasının önü ana durak olacak. Vatandaş otobüslere buradan binip ineceği için bir hareketlenme olacak" dedi.

TÜM ALT YAPI İZZET BAYSAL CADDESİNDE

Bolu'nun alt yapı ağının İzzet Baysal Caddesinin altından geçtiğini söyleyen Özcan, “Doğalgaz'dan tutunda, elektrik, telekom gibi altyapıyla alakalı aklınıza ne geliyorsa İzzet Baysal Caddesinden geçiyor. Yani burayı trafiğe açmak tamamen bu sistemin değişmesi demek. Bu da pek mümkün görünmüyor” ifadelerini kullandı.