Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Nehir Baby ve Spa yeniden hizmete açıldı

Nehir Baby ve Spa yeniden hizmete açıldı
Bolu’da uzun süredir müşterilerine yaptığı ilklerle hizmete veren Nehir Baby&Spa, yeni normale dönüş kapsamında yeniden hizmete açıldı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında kapatılan Nehir Baby & Spa, yeni normale dönüş kapsamında kapılarını açtı. İşletme içerisinde özel dezenfekte işlemleri yapılırken, korona virüse karşı da önlemler arttırıldı. Çeşitli önlemler alınırken, artık seanslar arasında 1 saat boşluk bırakılacak.

Konu hakkında Nehir Baby & Spa tarafından yapılan açıklamada, “Merkezimiz her zaman hijyen öncelikli bir merkezdi. Randevu sistemiyle çalıştığımız merkezimizde özel hizmet vermekteyiz. Havuzlarımız her bebek için özel dolduruluyor ve içerisinde kullandığımız oyuncaklarımız ve havuzumuz işlem sonrası özel olarak dezenfekte ediliyor, bebeklerimize kullanılan havlu mayo alt açma gibi ürünler tek kullanımlık ürünler, bunlar her zaman böyleydi. Fakat ekstra önlemlerimiz oldu tabi ki, merkezimiz sağlık bakanlığı onaylı dezenfektan ile dezenfekte edilip hazırlandı ailelerimiz için özel el dezenfektanımız her zaman mevcut olacak. Seans aralarında en az 1 saat boşluk olacak ve merkezin dezenfektesi yapılıp bir sonraki ailemiz için hazırlanacak. Maske kullanımı zorunlu olacak. Ailelerimizi bir süreliğine yalnızca çekirdek aile olarak kabul edeceğiz. En önemlisi ise biz her zaman bebeğe ebeveynin masaj yapması gerektiğini savunan bir merkez olduk ve bu süreçte de bunun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Her zaman bebeklerimize yalnızca ebeveynlerimizin dokunmasını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.