Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU İHH’DAN BAYRAMDA GÖREV YAPAN POLİS VE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA BAKLAVA İKRAMI

BOLU İHH’DAN BAYRAMDA GÖREV YAPAN POLİS VE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA BAKLAVA İKRAMI
Bolu İnsan Hakları ve Hizmet Derneği Başkanı Fethi Sarımsakcı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bayram boyunca uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında görev alan polis ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek, tatlı ikramında bulundu.


Haber: Aslı Akış

Bolu İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) Derneği Başkanı Fethi Sarımsakcı, Ramazan Bayramının üçüncü gününde Sağlık çalışanları ve görevleri başındaki polis ekiplerine tatlı ikram etti.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MİNNETTARIZ”

Fethi Sarımsakcı, ilk olarak Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesinde görev yapan sağlık çalışanlarına ziyarette bulunarak bayramlarını kutladı. Koronavirüs (Kovid-) salgını nedeniyle büyük özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarına minnettar olduklarını ifade etti, her zaman sağlık personelinin yanında olduklarının söyledi ve Köroğlu Ünitesinin farklı servislerindeki sağlık çalışanlarına bayram baklavasını dağıttı.

POLİSLERİ UNUTMADI

İHH Derneği Başkanı Fethi Sarımsakcı daha sonra, 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması süresince kontrol noktaları ve sokakta nöbet bekleyen polislere tatlı ikramında bulundu, ramazan bayramlarını kutladı. 

“HERKESE İYİ BAYRAMLAR”

İHH Derneği Başkanı Fethi Sarımsakcı, yaptığı açıklamada; "Öncelikle tüm sağlık çalışanlarımızın ve kolluk kuvvetlerimizin ramazan bayramını tebrik ediyorum. Kendilerine şahsım ve millet olarak müteşekkiriz. Bu süreçte tabiri caizse taşın altına elini değil bütün bedenlerini koydular. Dolayısıyla bizde ramazan ayı boyunca yoğun bir çalışma içerisindeydik. Hatta bu kovid-19 salgını başladığı süreden beri çalışmalarımız devam diyor. Yoğunluğumuz anca azaldı. Bu saydığımız sağlık çalışanlarımı, kolluk kuvvetlerimizi unuttuğumuz düşünülmesin. Bugün bir müsaitlik durumumuz oldu kendilerini ziyaret etme fırsatı bulduk. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum” şeklinde konuştu.

İHH Derneği Başkanı Fethi Sarımsakcı’nın elinden baklava yiyen polis ve sağlık ekipleri memnuniyetini dile getirdiler.