Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, 81 İL TEŞKİLATINA SESLENDİ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, 81 İL TEŞKİLATINA SESLENDİ
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin 81 İl Teşkilatı ile bayramlaştı. Bayramlaşmaya AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’da katıldı.

Haber: Aslı Akış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 81 İl Teşkilatı ile video konferans yöntemiyle bayramlaştı. AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 81 İl Teşkilatı ile video konferans yöntemiyle bayramlaştığı programda hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında il olarak tüm üye ve teşkilat mensuplarının bayramını tebrik ederek başladı. Erdoğan; “Sizlerin nezdinde 83 milyon vatandaşımızın her birinin bayramını bir kez daha tebrik ediyorum. Rabb'imden bizlere, bayramları bayram gibi geçireceğimiz nice güzel günler göstermesini niyaz ediyorum. Büyüklerimizle akrabalarımızla dostlarımızla arkadaşlarımızla içimizden geldiği gibi kucaklaşamayıp bayram sevincini buruk yaşamış olsak da umudumuz tüm gücüyle ayaktadır” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE KÜRESEL SALGINI BAŞARIYLA YÖNETTİ”

Türkiye'nin küresel salgın sürecini başarıyla yönettiğini ve sonuca yaklaştığını dile getiren Erdoğan, “Attığımız normalleşme adımları sonrasında ortaya çıkan tablo, doğru yolda ilerlediğimizi gösteriyor. Bu vesileyle Arife Günü'nden bayram bitimine kadar 4 gün süreyle evde kalarak mücadelemize destek veren milletimin her bir ferdine sabırları için şükranlarımı sunuyorum. Yaptığımız fedakarlığın karşılığını inşallah hep birlikte fazlasıyla alacağız” şeklinde konuştu

“YENİ NORMAL HAYAT BİÇİMİNE ALIŞMALIYIZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sadece Türkiye'nin bu krizin üstesinden gelmesinin yetmediğine işaret ederek, “Dünyanın tamamıyla birlikte salgını yenmemiz gerekiyor. Bunun için 'yeni normal' dediğimiz, yaşadığımız döneme mahsus bir hayat biçimine kendimizi alıştırmak mecburiyetindeyiz. 'Maske kullanımı, fiziki mesafeye riayet, temizliğe dikkat etme' olarak özetleyebileceğimiz bu hayat biçimiyle salgın dönemini en az hasarla atlatacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Türkiye'nin bir an önce üretimini ve istihdamını artırmaya ve hedeflerine kilitlenmeye ihtiyacının olduğunu belirten Erdoğan, “Salgın sonrası siyasi ve ekonomik olarak yeniden yapılanacağı anlaşılan küresel sistemde hak ettiğimiz yeri alabilmemiz için bunu başarmak zorundayız” dedi.